Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.4.
Za vas smo izdvojili novu epizodu emisija X Factor Adria i Masterchef te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 12.4.

SERIJE
 
X Factor Adria, RTL u 20 sati
Potraga za novim glazbenim zvijezdama se nastavlja! Tko sve večeras prolazi dalje odlučuju naš žiri: Tonči Huljić, Massimo Savić, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač.
 
 
Igre moći, 1. sezona, 1. epizoda, Doma TV u 21:45 sati
Istražujući tematiku prisutnu u aktualnim političkim vodama, serija otkriva što se krije iza sjajnih reklamnih sadržaja i vješto napisanih političkih govora te otkriva ranjivu obitelj na rubu raspadanja. U glavnoj ulozi gledamo dobitnicu Oscara, Zlatnog globusa, BAFTA-ine nagrade i nominacije za nagradu Emmy Sigourney Weaver.
 
Masterchef, Nova TV u 22 sata
Osma epizoda donosi novi izazov, prvi Gastroduel u kojem će žiri raspodijeliti kandidate u dva tima. Pred kandidatima nije nimalo lak zadatak, a tim gubitnik će morati u Strest test.
 
FILMOVI
 
Maršal, HTV1 u 20 sati
Maršal je filmska komedija potvrđenog autora prvijenca Kako je počeo rat na mom otoku, rađena u tandemu s ocem Ivom Brešanom, koja se prema povijesti odnosi s neobičnom kombinacijom podsmijeha i nostalgije.
 
 
City Island, RTL2 u 21 sat
Priča o obitelji koja bi savršeno funkcionirala kada se njeni članovi ne bi služili lažima dobila je nagradu publike na Tribeca Film festivalu 2009. godine.
 
12 godina ropstva, CineStar TV Premiere 1 u 22 sata
Biografska povijesna drama osvojila je preko 200 nagrada od kojih se izdvajaju tri Oskara (najbolji film godine, sporedna glumica i adaptacija scenarija), a riječ je o adaptaciji istoimene autobiografije Solomona Northupa iz 1853., o otmici slobodnog Afroamerikanca u Washingtonu 1841. i prodaji u ropstvo u kojem je proveo 12 godina radeći na plantaži.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala