Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zima na HBO-u
HBO je za hladne dane i blagdanske noći pripremio hit filmove i serije koje će vas osvojiti

Zima na HBO-u

Za hladne dane i blagdanske noći HBO je gledateljima pripremio najbolji filmski i serijski sadržaj. Tako će se na HBO-u ove zime naći mnogobrojne premijere svjetskih blockbustera, nove serije iz originalne produkcije, ali i nove epizode već popularnih serija.

HBO gledatelji će zaviriti u čarobne svjetove super junaka u megapremijerama blockbustera Čudesni Spider-Man 2 te Kapetan Amerika: Ratnik zime.

Zvjezdana glumačka postava (George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman) odvest će nas u akcijsku dramu Odred za baštinu temeljenu na istinitoj priči o najvećem lovu na blago u povijesti.

Stiže nam i do sada neispričana priča o Disneyevoj poznatoj negativki iz kultnog klasika Uspavana ljepotica, koju u filmu Gospodarica zla utjelovljuje Angelina Jolie.

Nikako ne propustite vizualni spektakl Gravitacija, nagrađen s čak sedam Oskara i jednim Zlatnim globusom, priču o borbi za život po svaku cijenu u beskrajnom i nemilosrdnom carstvu svemira. U glavnim ulogama ćemo gledati Sandru Bullock i Georgea Clooneya, a za osvojene nagrade je najviše zaslužan Alfonso Cuarón, redatelj, scenarist, producent i montažer filma.

Oscarom nagrađeni filmaš Peter Jackson predstavit će nam drugi dio najiščekivanije filmske trilogije svih vremena - ekranizaciju romana Hobit, J.R.R. Tolkiena. Hobit: Smaugova pustoš koji nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa na putovanju u društvu Čarobnjaka Gandalfa i trinaest patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.

Iz kreativne radionice renomiranog redatelja Wesa Andersona dolazi nam još jedna filmska poslastica, Hotel Grand Budapest, koja prati avanture Gustava H, legendarnog vratara čuvenog europskog hotela između dva rata, i dječaka Mustafe koji postaje njegov najpouzdaniji prijatelj i štićenik. U glavnim ulogama: Ralph Fiennes, Bill Murray, Edward Norton, Owen Wilson, Tilda Swinton, Jude Law, Adrien Brody, Harvey Keitel, Jason Schwartzman i Willem Dafoe.

HBO nam ove zime donosi ekskluzivne premijere dvije nove serije iz originalne HBO produkcije: Zajedništvo, humorističnu seriju u osam nastavaka sa Markom Duplass, Melanie Lynskey, Stevom Zissis i Amandom Peet u glavnim ulogama koja se premijerno prikazuje 12. siječnja u 20.05h, kao i seriju iz produkcije HBO Poljska Čopor, priču o stražarima na granici u Bieszczady, poljskom mjestu karakterističnom po specifičnim stavovima i ponašanju koja stiže isti dan u 21.40h.

Uz nove epizode serija koje se već prikazuju na HBO-u, poput Penny Dreadful, Ray Donovan II, Uredništvo III i Ponovno slavna, u novim sezonama nam se vraćaju i popularne serije Djevojke, Traženje, Idemo dalje te Moderna obitelj.

Za sve ljubitelje dokumentarnog filma i dobre glazbe pripremili smo posebno iznenađenje – dokumentarac u 8 dijelova Foo Fighters: Sonic Highways, koji prati legendarni rock band Foo Fighters na njihovoj glazbenoj odiseji kroz 8 gradova povodom 20-te obljetnice benda. U svakom gradu nastupaju sa lokalnim legendama koji su postali glazbeni i kulturni ambasadori tih gradova.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala