Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi filmski hitovi na TV1000
Ovaj mjesec budite svaki ponedjeljak uz male ekrane od 20h jer TV1000 donosi vrhunske filmske naslove

Novi filmski hitovi na TV1000

Svaki ponedjeljak u studenom rezerviran je za fantastične filmske hitove na kanalu TV1000. Večeras počinjemo sa Klubom Jane Austen dok nas sljedeći ponedjeljak očekuju Producenti. San za životom J.M. Barrieja stiže za dva tjedna dok je posljednji ponedjeljak u mjesecu rezerviran za dva fantastična filma: animiranu komediju Sezona lova i fantastičnu dramu Kralj ribara.

Klub Jane Austen 3.11., 20h
U glavnim ulogama: Kathy Baker, Hugh Dancy, Amy Brenneman, Maria Bello, Emily Blunt, Maggie Grace

Šest žena iz knjiškog kluba u današnjoj Kaliforniji uviđa da šest romana engleske književnice Jane Austen odražava njihove živote i romanse. Njih šest čita jedan autoričin roman na mjesec, a zatim o njemu raspravlja. Jocelyn pokušava jedinog muškog člana kluba, Grigga, zainteresirati za Sylviju, Allegra se zaljubljuje u ženu koju je upoznala tijekom skakanja padobranom, Prudie razmišlja o vezi sa studentom, a Sylvijin bivši neprestano se pojavljuje u njihovim životima. Likove upoznajemo tijekom rasprava kroz njihove komentare. Hoće li do kraja svi prihvatiti iste istine?

Producenti 10.11., 20h
U glavnim ulogama: Nathan Lane, Matthew Broderick, Uma Thurman, Will Ferrell, Gary Beach

U New Yorku 1959. živi nekadašnji kralj Broadwaya Max Bialystock čije se predstave sad prestaju prikazivati odmah nakon premijere. Kad ga posjeti neurotični računovođa Leo Bloom, stvari se mijenjaju. Zajedno skuju plan prilagođen producentima koji znaju postavljati samo neuspješne produkcije: valja prikupiti više novca nego što im je potrebno, a zatim se pobrinuti za to da se predstava nikome ne svidi i višak novca spremiti u džep. Plan je naizgled nepogrešiv. Odabrali su predstavu naslova „Proljeće za Hitlera“ koju je napisao odbjegli nacist Franz Liebken i namjeravaju je pretvoriti u mjuzikl. Bliži se premijera i misle da ništa ne može poći po zlu…

San za životom J.M. Barrieja 17.11., 20h
U glavnim ulogama: Johnny Deep,Kate Winslet, Julie Christie, Dustin Hoffman, Freddie Highmore

Polubiografska povijesna drama nadahnuta životom Jamesa Matthewa Barrieja, autora klasične dječje priče o Petru Panu, u kojoj Johnny Depp igra glavnu ulogu dramatika i romanopisca s početka 20. stoljeća. Radnja filma odvija se 1904. u Londonu te prati Barriejeve kreativne muke tijekom postavljanja produkcije Petra Pana od početne inspiracije za priču do premijere u kazalištu Duke of York: noći koja nije promijenila samo Barriejev život već i živote svih bliskih mu osoba. Barrie uz posao igra i trajnu ulogu u životu četvero djece koja su poslužila kao nadahnuće za priču.

Sezona lova 24.11., 18h
U glavnim ulogama: Aston Kutcher, Martin Lawrence, Gary Sinise, Debra Messing, Billy Connolly

Boog je pripitomljeni grizli koji se našao u šumi tri dana prije početka sezone lova. Započinje neobično prijateljstvo s brbljavim dugouhim jelenom Elliotom na kojeg je prisiljen osloniti se, a dvojac mora brzo okupiti i ostale šumske životinje ne bi li se organizirali u improviziranu vojsku za borbu protiv lovaca.

Kralj ribara 24.11., 20h
U glavnim ulogama: Jeff Bridges, Adam Bryant, Robin Williams, Paul J. Lombardi, Mercedes Ruehl, Amanda Plummer

Terry Gilliam režirao je film snimljen prema mističnoj (i mitskoj) priči Richarda La Gravenesea o iskupljenju u okrutnom gradu New Yorku. Jeff Bridges glumi radijskog DJ-a Jacka Lucasa koji u emisiji izražava svoje loše mišljenje o ljudima, a time utječe i na svoje slušatelje. Jedan obožavatelj preozbiljno shvati Jackove riječi, što ga nagna da u otmjenom restoranu ubije nedužne goste. Uznemiren posljedicama svojih riječi, Jack na tri godine upada u depresiju, pije i iskorištava svoju djevojku Anne Napolitano (Mercedes Ruehl, nagrađena Oscarom za ulogu). Kad potone na dno, uputi se prema rijeci s namjerom da si oduzme život. Spašava ga ludi, ali duhoviti beskućnik Parry (Robin Williams) koji mu govori da je predodređen za velike stvari. No mora pronaći Sveti gral (koji se nalazi na Manhattanu) i spasiti Parryjevu dušu. Želi i da mu Jack pomogne pridobiti ženu njegova života, Lydiju Sinclair (Amanda Plummer), sramežljivu radnicu izdavačke kuće. Parry je nekoć bio sveučilišni profesor, ali ga je slomio tragični događaj iz prošlosti. Jack ubrzo uviđa da mora spasiti Parryja da bi mogao spasiti sebe.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala