Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirna invazija izvanzemaljaca pod vodstvom Tywina Lannistera
U Syfy produkciji očekuje nas ekranizacija romana Arthura C. Clarkea "Kraj djetinjstva" s Charlesom Danceom u vodećoj ulozi

Mirna invazija izvanzemaljaca pod vodstvom Tywina Lannistera

Jedan od klasika znanstvene fantastike napokon ćemo vidjeti na televizijskim ekranima, a riječ je o ekranizaciji romana Kraj djetinstva iz 1953. Djelo britanskog pisca znanstvene fantstike i futurista Arthura C. Clarkea ekranizirat će američki televizijski kanal Syfy.

Adaptacija djela jednog od trojice velikana znanstvene fantstike nedvojbeno će naići na oduševljenje publike i obožavatelja žanra, a na predstojeće odobravanje utjecat će i dodjeljivanje jedne od ključnih uloga Charlesu Danceu. Popularni britanski glumac publici je najpoznatiji po ulozi Tywina Lannistera u jednoj od najpopularnijih serija današnjice, Igri prijestolja. Glumca inače možete vidjeti i u ovogodišnjoj inačici priče o drevnom vampiru Drakula: Neispričana priča.
 
 
Kraj djetinjstva, ili u izvorniku Childhood's End, pod vodstvom redatelja Nicka Hurrana postat će mini-serija s ukupnim trajanjem od šest sati.
Nick Hurran, poznat po svom redateljskom radu na serijama Doktor Who i Sherlock, adaptirat će roman uz pomoć Matthewa Grahama koji je ispekao svoj zanat na BBC-evoj seriji Život na Marsu
 
Mir u kojem žive lišit će ih ljudske kulture i identiteta. 
 
Charles Dance tumači izaslanika Vladara Karellena koji prvi stupa u kontakt s ljudskom vrstom. Darovima koje donosi osvaja naklonost ljudi, ali tehnološki napredak koji on nudi dovodi do nastupa prividne i potencijalno štetne utopije.
 
Šestosatnu mini-seriju Syfy planira emitirati nekada iduće godine, a kako je projekt još u začetku veselimo se budućim vijestima.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala