Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix predstavio svoju novu dokumentarnu seriju Testament: The Story of Moses
U naraciji Charlesa Dancea serija prati Mojsijev život, a na streaming stiže krajem ovog mjeseca

Netflix predstavio svoju novu dokumentarnu seriju "Testament: The Story of Moses"

Foto: YouTube

Rijetko što je privlačno kao dobra priča o iskupljenju, a upravo je takvom Netflix predstavio svoju novu dokumentarnu seriju i to o – Mojsiju.

Punog naziva Testament: The Story of Moses to je serija s pričom koja sadrži jedan od najzanimljivijih razvoja rasta i iskupljenja u ljudskoj povijesti, a ovih je dana objavljen i prvi službeni trailer. U tri epizode dokumentarna serija istražuje Mojsijev život od njegovog progona i života kao izopćenika i ubojice do toga da je postao prorok i osloboditelj.

Serija će tako gledatelje odvesti u srž priče o Mojsiju i to puno dublje nego dosadašnje mudrosti koje se mogu čuti u školama i od Charltona Hestona (Deset zapovijedi). Ukratko, ako ste i mislili da znate Mojsija, provjerite ponovno i to u novoj dokumentarnoj seriji.

„Svatko tko je kao dijete pogledao Deset zapovijedi bio je svjestan epskih elemenata u priči. Gorući grm, kuga, Pasha, Crveno more i Deset zapovijedi. Ono što je nas privuklo Mojsiju jest misterij oko njegovog unutarnjeg života, njegovih borbi s identitetom, propitkivanje, ljudskost“, o motivaciji za serijom rekli su producenti Emre Sahin i Kelly McPherson.

Priča o Mojsiju pridružuje se dosadašnjim povijesnim dokumentarnim dramama kao što su Queen Cleopatra i Alexander: The Making of a God. Avi Azulay utjelovio je Mojsija u seriji, a naraciju ima nagrađivani glumac Charles Dance.

Testament: The Story of Moses na hrvatskom nosi naziv Zavjet: Priča o Mojsiju i na Netflix stiže 27. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala