Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iskon predstavio najatraktivnije pakete na tržištu
S premium filmskim kanalima uključenim u sve nove TRIO pakete, većim brzinama interneta i neograničenim telefoniranjem

Iskon predstavio najatraktivnije pakete na tržištu

Iskon je svojim novim TRIO paketima postavio novi standard na domaćem telekomunikacijskom tržištu. Sami nazivi paketa, FUN i STAR, dočaravaju koncept jedinstvenog novog portfelja baziranog na zabavi. Iskon je prvenstveno usmjeren na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksnom telefonskom segmentu. Povećane su brzine flat interneta i uvedene besplatne minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj i EU.

Korjenite promjene vidljive su ponajprije u sadržaju novog TV paketa Iskon.TV Fun. On po najboljoj cijeni sada uključuje atraktivne premium filmske kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, te filmski kanal KinoTV, koje su korisnici dosad dodatno plaćali da bi uživali u filmskim uspješnicama i premijerama. Novost u TV paketu su i uključena sva tri SportKlub kanala za ljubitelje sportskih sadržaja. Zajedno sa 50-ak ostalih, spomenuti sada tvore cjenovno vrlo atraktivnu kombinaciju najpopularnijih TV sadržaja među Hrvatima.

"Prilikom kreiranja nove ponude, odlučili smo napraviti potpuni odmak od onoga što poznajemo kao 'osnovni' ili 'prošireni' paket. Vođeni isključivo željama korisnika, došli smo do liste od 50-ak najpoželjnijih kanala koje smo ponudili po niskoj cijeni. Iskon je sada prvi operator u Hrvatskoj koji svojim korisnicima nudi premium televizijski sadržaj bez ikakvih dodatnih troškova.", naglasio je prilikom lansiranja novog portfelja Krešimir Madunović, Iskonov član Uprave za marketing i prodaju.

Jedinstveni TV koncept na tržištu je izazvao velik interes korisnika već u prvim satima nakon predstavljanja. Svi detalji novih paketa nalaze se na Iskonovoj službenoj web stranici, na kojoj je moguća i provjera dostupnosti usluga na određenoj adresi u cijeloj Hrvatskoj.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    2 0
    crnisokol crnisokol @ 10.9.2014. 9:29

    nema HBO-a = ne valja :D

    meni je kod tih TV distributera problem što u pravilu mogu spojit samo jedan TV...

  • #3
    1 0
    gorlock gorlock @ 9.9.2014. 17:46

    Nije najbolji izbor tv kanala a samim tim niti ponuda nije.

    Kako nema recimo dječji kanal Nickelodeon ? Gjde je Cinestar action and thriler .... itd....

    Što se tiče interneta, također i drugi operateri nude brzine do 10 Mbps neki čak i mnogo više uz pristupačne cijene.....

    Ok su paketi, ali nisu najbolji.....

  • #2
    1 0
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 9.9.2014. 17:07

    @crnisokol sad radi ;)

  • #1
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 9.9.2014. 16:55

    ne radi link na 'službenu web stranicu'...

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala