Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iskonov vodič kroz uzbudljiv TV tjedan
Donosimo vam izbor najzanimljivijih filmskih i sportskih sadržaja koje nudi Iskon TV

Iskonov vodič kroz uzbudljiv TV tjedan

Iskon.TV za vas biram samo kvalitetne filmske i sportske sadržaje. Provjerite što nas očekuje ovaj tjedan (i ne zaboravite da su najpopularniji TV kanali CineStar TV Premiere 1 i 2, KINO TV te SportKlub 1, 2 i 3 samo u Iskonovim TRIO paketima dostupni bez plaćanja dodatne naknade).

Za početak, preporučujemo jedan filmski maraton na KINO TV-u. U četvrtak spremite kokice i provedite večer uz program Discoveryjevog popularnog televizijskog kanala:

KINO TV: Božićna priča, čet. 20.11., 20.15h

Remek djelo redatelja Arnauda Desplechina koji je za ovaj film 2009. godine osvojio četiri nagrade Cesar (francuski Oscar) uključujući i one za najbolji film i najboljeg redatelja. Junon Vuillard (Catherine Denevue) je supruga Abela Vuillarda (Jean-Paul Roussillon), ujedno i željezna ruka obitelji čija je snaga i volja održavala obitelj zajedno. Bez obzira na to što je sada starija, ali i dobrodržeća, i dalje brine za svoje troje djece koji su u svojim tridesetima. Neposredno pred Božić Junon otkriva da boluje od leukemije i jedini joj je spas presađivanje koštane srži. Obitelj se okuplja kako bi odlučili tko će donirati koštanu srž, a tada brojne tajne izlaze na površinu.
IMDB kaže: 7.1

KINO TV: Nepoznato, čet. 20.11., 22:45h

Petero se ljudi probudi u napuštenom i zatvorenom skladištu bez ikakve ideje tko su i kako su tu dospjeli. Ne bi li preživjeli u novom i surovom okruženju, bit će potrebno da poduzmu sve moguće mjere predostrožnosti. Jer, tko je dobar a tko kvaran teško je zaključiti baš na prvu loptu... Film redatelja Simona Branda nastao je 2006. godine, a u glavnim se ulogama nalaze James Caviezel, Greg Kinnear, Bridget Moynahan i Jeremy Sisto.
IMDB kaže: 6.5

Uz CineStar TV Premiere 1 ovaj tjedan popratite dvije filmske priče čija je glavna poruka ljubav. CineStar TV Premiere kanali donose još niz blockbustera, premijera i uspješnica, provjerite ih u našem programskom vodiču.

CINESTAR TV PREMIERE 1: P.S. Volim te, uto. 18.11., 22.01h

Činjenica da je moguće napisati ljubavnu priču u kojoj jedno od ljubavnika više nije živo potekla je iz istoimenog romana mlade Irkinje Cecilije Ahern. C. Ahern, rođena u Dublinu 1981. godine, svoj je prvi roman, P.S. I Love You, objavila 2007. godine. Tek što je izašao, roman je postao bestseler, preveden je na mnoge svjetske jezike, a iste godine je prema romanu snimljen istoimeni film. Mladi bračni par, Holly (H. Swank) i Gerry (G. Butler), živi skromno u malom stanu, sretno i zaljubljeno. Sve se iznenada prekida kad Gerry oboli od tumora na mozgu i za nekoliko mjeseci umre. Neutješna i izgubljena, Holly ne izlazi iz kuće, ne javlja se majci ni prijateljima, ne posprema stan, čak se i ne pere. Tako to traje do njezinog tridesetog rođendana.
IMDB kaže: 7.0

CINESTAR TV PREMIERE 1: Diana, pet. 21.11., 20.15h

Za Oscara nominirani njemački redatelj Oliver Hirschbiegel (Das Untergang) donosi nam biografsku priču o posljednje dvije godine života Diane, princeze od Walesa. Ikona obožavana od milijuna. Najslavnija žena na svijetu, najomiljenija princeza u povijesti monarhije – Diana, princeza srca. Intrigantna ljubavna priča opisuje kako je sreća koju je pronašla u osobnom životu pomogla Diani uspjeti u svojoj ulozi kao značajna međunarodna humanitarna aktivistica.
IMDB kaže: 5.4

Tjedan zaključite uz nogomet ili tenis, koje možete pratiti na SportKlub kanalima:

SPORTKLUB: Finale Davis Cup-a: Francuska – Švicarska, pet.21.11. – ned. 23.11.
Teniska sezona bliži se kraju. Nakon londonske završnice ATP Tour-a, šlag na torti je finale natjecanja muških nacionalnih teniskih selekcija. U Lilleu se za naslov bore Francuska i Švicarska te, bez obzira na to što gosti u svojim redovima imaju Rogera Federera, pobjednika je teško prognozirati. Švicarsku je u jedinom finalu, 1992. svladao SAD, te se nadaju prvom naslovu, a Francuzi su "salataru" podigli već devet puta.

SPORTKLUB: Arsenal – Manchester United, sub. 22.11., 18.30h
Iako su obje momčadi trenutačno daleko od prave forme (i vrha ljestvice Premierlige), ogledi Arsenala i Manchester Uniteda gotovo uvijek obiluju uzbuđenjima, zanimljivim akcijama i pogocima. Nema razloga da tako ne bude niti ove subote. Arsenal je domaćin i na Emiratesu je uvijek posebno nadahnut, dok United vjeruje u lucidnost Wayna Rooneya i povratak ozlijeđenog Falcaoa. Mogu li "Topnici" torpedirati "Crvene Vragove" i još dublje ih pogurati prema dnu u novoj kriznoj sezoni? Odgovor na to pitanje dobit ćemo uskoro!

Tjedne preporuke televizijskih sadržaja vam donosi Iskon, u kojem trenutno traje velika jesenska akcija. Svi novi i postojeći korisnici, koji se do kraja studenog odluče za novopredstavljene DUO i TRIO pakete, imaju mogućnost odabira između 8-inčnog Huawei tableta s HD zaslonom ili 30% popusta na korištenje usluge tijekom prva tri mjeseca. Osim premium programa koji se nalaze u svim novim TV paketima bez dodatne naplate (CineStar TV Premiere 1 i 2, KINO TV, SportKlub 1, 2 i 3), operator je po super cijeni ponudio još veće brzine interneta (do 30Mbps downloada i 5 Mbps uploada) i besplatne minute prema fiksnim brojevima u EU te svim nacionalnim mrežama, uključujući i one mobilne. Detalje svojeg idealnog paketa i dostupnost usluge provjerite na www.iskon.hr.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala