Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dražen Trogrlić osvojio 100 000 kuna u Trenutku istine
Može li skoro netko nadmašiti ovaj rekord? Šuška se o brzih 250 000!

Dražen Trogrlić osvojio 100 000 kuna u "Trenutku istine"

U game showu Nove TV "Trenutak istine" voditeljica Ivana Nanut dobila je novog rekordera.

Na vrućoj stolici je 31-godišnji Dražen Trogrlić iz Šibenika (kojeg su roditelji napustili kao bebu pa živi s bakom, neoženjen, radi kao zastupnik osiguranja te predaje na Pučkom otvorenom učilištu) - zaradio rekordnih 100 000 kuna!

Za 25 000 kuna, na 11. pitanje "Hoćete li oprostiti majci što vas je ostavila"? odgovorio je sa "ne" - i rekao istinu.

Na sljedeća 4 pitanja također je istinito odgovorio i osvojio ukupno 50 000 kuna: Prakticirate li seks za jednu noć - da; Jeste li sumnjali da imate AIDS zbog neurednog seksualnog ponašanja - da; Imponira li vam upucavanje muškaraca - da; Jeste li se kad uzbudili u pogledu na golo muško tijelo - da!

Za 100 000 kuna - uspješno je odgovorio na još 3 pitanja, četvrtog nivoa: Jeste li se ikad poigravali nečijim osjećajima samo kako biste se zabavili - da; Jeste li kad kolegi namještali otkaz, a pravili se da s tim nemate veze - da (na poligrafu je rekao ne, no sjetio se da se to ipak dogodilo); Da vam o tome ovisi karijera, biste li spavali sa šefom - da! Istina za 18. pitanje i osvojenih 100 000 kuna!

Iako su ga 3 pitanja dijelila od 500 000 kuna, on se zadovoljio sa 100 000 i Ivana nije mogla drugo no njemu i prijateljima u studiju poželjeti ugodan put u New York!

U sljedećoj emisiji čekaju nas Marijanove prometne avanture (bijeg s mjesta nesreće) te pitanje o ženama kojima je platio za seks?

Najintrigantiniji novi TV format na našim televizijama i dalje iznenađuje provokativnim pitanjima, Draženu zbilja nije bilo lako i morao je puno toga dodatno pojašnjavati. Vjerojatno mu nakon svih pitanja i odgovora ni u Šibeniku neće biti lako! Ni budućim partnericama, pa ni njegovom šefu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala