Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.5.
Nove epizoda zanimljivih emisija te hit filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Na pomolu je polufinalna epizoda nakon koje će gledatelji doznati imena četvero finalista koji će se natjecati za pobjedu u osmoj sezoni popularnog showa. No prije proglašenja finalista, pred kandidatima je osam novih transformacija koje će tek definirati stanje na bodovnoj ljestvici!

Američki zapad, HTV 3 u 22:50 sati
Izum električne struje simbolizira novu eru i dok se Amerika dalje modernizira i postaje sve ovisnija o zapadnim resursima, odmetnički elementi i Zapad ogrezao u bezakonje više se ne mogu trpjeti.

FILMOVI

Nemoguća misija, Doma TV u 19:55 sati
Tajnom agentu Ethanu Huntu (Tom Cruise) namjestili su strašan zločin- seriju ubojstava članova njegovog špijunskog tima.

2 srca, RTL u 20:15 sati
Kad brucoš koledža Chris (Jacob Elordi) upozna maturanticu Sam (Tiera Skovbye), brzo se zaljube i planiraju zajednički život. Istodobno, biznismen Jorge (Adan Canto) upozna stjuardesu Leslie (Radha Mitchell) i oni započinju vlastitu ljubavnu priču.

Američki varalice, HTV 1 u 20:15 sati
Priča smještena u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju.

Planina između nas, RTL u 22:25 sati
Zaglavivši nakon tragične avionske nesreće, dvoje stranca mora se povezati kako bi preživjeli ekstremne uvjete izolirane snijegom prekrivene planine. Kad shvate da pomoć ne dolazi, krenu na opasno putovanje preko stotina kilometara.

Fokus, Nova TV u 23 sata
Inteligentna i napeta komedija, ali i ozbiljan film koji pokazuje što sve može desiti kada nam netko pomuti razum pa izgubimo fokus.

Svakoga dana, HTV 1 u 0:05 sati
Temeljno na istoimenom, priznatom bestseleru Davida Levithana o šesnaestogodišnjoj Rhiannon koja se zaljubljuje u misterioznu dušu pod imenom A, koja se svakoga dana budi u drugom tijelu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala