Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve gledljiviji Rizzi-bizzi HTV-a
Emisija konačno u ranijem terminu, od 22 sata

Sve gledljiviji "Rizzi-bizzi" HTV-a

Hvala bogu da se HTV1 opametio i "Rizzi-bizzi" stavio ne u pola 12, već odmah iza 22 sata, iza domaće TV serije "Odmori se zaslužio si". To bi trebalo garantirati bolju gledanost, jer showbiz magazin sad kreće sat vremena prije početka odavno etabliranog (i puno žešćeg) "Red carpeta" Nove TV.

No, ipak nije završio prije RC-a, taman je počinjao najbolji dio, "Stajski gnoj" Andreje Buče, kad je Nova porinula RC.

Emisija je i sve bolje posložena, Nevena Rendeli odlično je na početku izvjestila s ultrakomentiranog, 12. modnog hepeninga "Cro-a-porter-a" Viktora Drage.

Da je 10 dana piva u Osijeku proteklo uz žestoke ritmove (ali i tamburice) dokazali su LET 3 (najavivši da nakon live CD-a "Živi kurac" izlazi DVD "Živa pička"), KUD IDIJOTI, koji bi htjeli da do rođendana benda, 2.2. u studiju snime nove pjesme, te vinkovački bend legendarnog Dubravka Matakovića - SEPTICA. Tamburice su srećom bile kratko, na kraju priloga.

Maja Uštar opet je izvrsno spojila nekoliko atraktivnih vijesti - astronaut Charles Moss Duke Jr (s Appola 16, iz 1972.) imao je predavanje u zagrebačkom Tehničkom muzeju. Nobela za mir dobio je Martti Ahtisaari, za književnost Le Clezio, a efektno je završila kadrovima umjetnika sa "Salona mladih", posebno su bili interesantni Rusi koji su se performansom izrazili protiv predsjednika "Medvedeva"!

Tomislav Zubčić kao kameleon uklopio se u snimanje nove humoristične serije "Zakon", nasljednice "Bitange i princeze", scenarista Zorana Lazića i Tonćija Kožulja, redatelja Ivana Gorana Viteza. Odlična je vijest da emitiranje kreće u prosincu!

Sanja Sušnja popratila je novo otvorenje "Saloona", no bez puno poznatih faca. Humoristične večeri u Movie pubu možda su bolji odabir no koncert u Pazinu dvojca Neda Ukraden i Elio Pisak - srećom, bilo je poluprazno!

O Aliciji Keys ništa u emisiji - je li Ante Batinović jedini koji je mogao biti tamo? A nije, jer je dan prije, 9.10. pratio u stopu Olivera u njujorškom Carnegie Hallu.

U "Stajskom gnoju" Andreja Buča "redcarpetovski" je izmiješala 11 000 kuna mjesečnu ratu za stan (bivšeg) ministra Rončevića, Škorino napuštanje Sabora, pad burzi, Putina, Gotovčeve, sukob Huljić - Majetić, te Mariju Cvitanović koja navodno više ne ljubi supruga (a moglo bi imati veze s prethodnim - Majetićem)? Najbolji kadar bio je na kraju - Buča odjevena u maskirnu uniformu, k'o specijalac, uz riječi: "Sigurnost - 'ko preživi, pričat će"!

Sigurno je da bi ovakav tajming HTV-a na Prvom programu i ovako posložene emisije mogle napraviti dobar rezultat u nedjeljama koje slijede!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala