Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rizzi-bizzi spašavaju Andreja Buča i Maja Uštar
Don Kaćunko reklamira Matanićev "Kino Lika", Zuhra je prava krtica

"Rizzi-bizzi" spašavaju Andreja Buča i Maja Uštar

"Rizzi-bizzi" iz neobjašnjivih razloga i dalje ide na HTV1, nedjeljom, i to 20 minuta prije ponoći, a bez ijednog pokušaja prikazivanja (s)eksplicitnih priloga, kojima obiluje konkurentski "Red carpet" na Novoj TV koji ide u istom terminu. A i dalje je većina priloga bez boje, okusa i mirisa!

Najbolje od emisije vidimo - tek na kraju. Andrea Buča u rubrici "stajski gnoj" solidino ismijava tjedne afere. Tako je spojena dijamantna afera Zagorec sa Bandićevom izjavom "cure vole fajtere" i Kerumovim šaketanjem. Izjava tjedna svakako je ona Vlatke Pokos koja je sretna jer više nije nesretna.

Redikul i luzer tjedna svakako je don Kaćunko koji je čim je (kazneno) stigao u Liku, u Gospiću odmah digao glas protiv filma "Kino Lika" i time Daliboru Mataniću još više raširio osmjeh na licu jer sad je sigurno da će, uz ovu dodatnu i besplatnu reklamu -  imati hit film koji će svi pohrliti gledati u kina. I to posebno nakon izjave kojom je Kaćunko dubokoumno završio "Rizzi-bizzi": "kad se prikazuje zlo ono se i širi tim putem"!

Maja Uštar također radi odlične priloge - vozila se u art tramvaju, pa je bila s piscem Hrvojem Šalkovićem koji je rođendan proslavio sa čitateljicom koja je to osvojila nagradno, a najbolji je bio prikaz kazališnog debija Damira Urbana u riječkom HNK!

Najrađe sad tu ne bi ni spominjao ostale bezlične i bezukusne musaka ("rizzi-bizzi" bi trebao biti ukusniji) priloge (no bez skoro ikakvog komentara ili stava) gdje se najviše reklamiraju novi modni dućani i oni koji dolaze na otvorenje (najčešće sponzorirano), te onog koji sebe reklamira najviše, a usput pokaže i neku rock zvijezdu (Alicia Keys 2002. u Beču). Da, Ante, a prezime mu znate!

A jadna Žanamari Lalić bila je na stranom terenu, u Tvornici gdje se uopće nije snašla na novovalnom hepeningu, pa je i piscu Bori Radakoviću (starom fanu grupe FILM) vjerojatno bilo smiješno odgovarati na njena pitanja.

A gledateljima je došlo da se zavuku u onu krtičju rupu u zemlji, gdje je Hoyka smjestio Zuhru! I viču: QUEER!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala