Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odabrana nova Fantastična četvorka!
Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell i Miles Teller postaju novi superjunaci u rebootu "Fantastične četvorke"

Odabrana nova Fantastična četvorka!

Foto: PR Photos

Fox studio nalazi se u finalnim fazama pregovora oko glavnih uloga za reboot Fantastične četvorke. The Hollywood Reporter je iz pouzdanih izvora saznao kako se studio nada postići dogovor s mladim glumcima među kojima su Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan i Jamie Bell, koji bi trebali utjeloviti novu Marvelovu Fantastičnu četvorku u režiji Josha Tranka.

Fantastična četvorka je prva stripovska superherojska ekipa koju je početkom 60-ih stvorio Stan Lee i Marvel Comics, a donosi priču o briljantnom znanstveniku, njegovom najboljem prijatelju pilotu, njegovoj djevojci i njenom bratu koji nakon misije u svemir postaju Fantastični (Mr.Fantastic), Stvar (The Thing), Nevidljiva djevojka (The Invisible Woman) i Ljudska buktinja (Human Torch) koji se bore protiv vanzemaljaca i čudovišta no njihov najveći neprijatelj je dr. Doom, nekadašnji znanstvenikov prijatelj.

Fox već neko vrijeme radi na projektu koji je skoro prošle godine već počeo sa produkcijom no u zadnji tren se prepravljao scenarij te je sve odgođeno. Nakon što je nekoliko scenarista radilo na prepravljanju scenarija čini se da su producenti napokon zadovoljni te su se stvari počele pokretat.

Jordan, koji je određen za ulogu Ljudske buktinje, već je neko vrijeme vezan uz projekt, što je isprva uzburkalo stripovske puriste koji nisu bili zadovoljni odabirom crnog glumca s obzirom da je Johnny Storm odnosno Ljudska buktinja u stripu plavokosi bijelac no producente to nije pokolebalo te su prilagodili priču. Mara je određena za ulogu Sue Storm, Nevidljive djevojke. Bell je određen za ulogu Bena Grimma - Stvari dok bi Teller trebao utjeloviti Reeda Richardsa - Fantastičnog.

Ovo je drugi put da će se Fox studio primiti snimanja filma o Fantastičnoj četvorci, koju su u filmovima 2005. te nastavku 2007. utjelovili Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans i Michael Chiklis te Julian McMahon u ulozi dr. Dooma. Kako će se mlađa i manje popularna ekipa snaći u novim superherojskim ulogama saznat ćemo u lipnju 2015. kada bi film trebao ugledati svjetlo dana.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala