Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Domovina dobila i 4. sezonu
Nije neočekivano, ali Showtime je nagrađivanoj seriji konačno dao zeleno svjetlo za još jednu sezonu

"Domovina" dobila i 4. sezonu

Napeta i nagrađivana serija Domovina nastavljat će intrigirati gledatelje i u četvrtoj sezoni, prenosi Collider.

Dobitnica nekoliko Zlatnih globusa i ovogodišnje nagrade Primetime EmmyDomovina je trenutno najgledanija serija mreže Showtime budući da je popularni Dexter s emitiranjem završio krajem rujna.

Trenutno je u tijeku treća sezona koja je naišla na podijeljena mišljenja stručnjaka i fanova, slično kao i drugi dio prethodne, druge sezone. No, ipak ostaje činjenica kako je i dalje visoko ocijenjena serija s vrhunskim glumcima koje se Showtime neće tako lako odreći.

Podsjetimo, osim što je serija osvojila prestižne nagrade, priznanja su dobili i glavni glumci Damian Lewis kao Nicholas Brody (ovogodišnji Zlatni globus i prošlogodišnji Emmy) te Claire Danes kao Carrie Mathison (već je dvije godine zaredom osvojila Zlatni globus i Emmy za najbolju glumicu u seriji, odnosno dramskoj seriji).

"Domovina nam samo dokazuje svoju snagu i popularnost, a trenutno je jedna od najuzbudljivijih i najprovokativnijih serija na televiziji o kojoj stvarno svi pričaju. Fanova imamo sve više i više", naveo je razloge za četvrtu sezonu David Nevins, predsjednik Showtime-a.

Osim Domovine, Showtime je dao zeleno svjetlo za novu sezonu još jednoj drami, Masters of Sex, koja je s emitiranjem počela ove godine i pobrala je samo riječi hvale. Serija je snimljena prema biografiji Thomasa Maiera o pionirima istraživanja o ljudskoj seksualnosti.

Obje serije u novim sezonama sastojat će se od klasičnih 12 jednosatnih epizoda.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala