Probudite detektiva u sebi uz matineju krimića na programu Epic Drama

subota, 30. travnja 2022.

Ovog svibnja stiže epsko putovanje kroz razna razdoblja dok pratimo naše omiljene stručnjake za zločine

Tijekom mjeseca svibnja udobno se smjestite u svoje naslonjače te probudite detektiva u sebi uz program Epic Drama. Pridružite nam se na epskom putovanju kroz razna razdoblja dok pratimo naše omiljene stručnjake za zločine. Prisjetit ćemo se najčudesnijih otkrića iz istraga Williama Murdocha i njegova odanog tima, diviti se vrhunskim detektivskim vještinama gđice Marple, uživati u inovativnoj perspektivi Frankie Drake i njezine privatne detektivske agencije koju vode žene te uroniti u uzbudljive 1960-e u Velikoj Britaniji uz inspektore Endeavoura Morsea i Freda Thursdaya.

U svibnju stižu uzbudljive kriminalističke serije koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka „Matineja uz krimiće“, cijeli dan svakog radnog dana, od ponedjeljka 2. svibnja u 06:00 sati samo na programu Epic Drama:

Detektiv Murdoch
Ponedjeljak, 2. svibnja u 13:00 sati
Toronto potresa kradljivac dragulja koji u trezore i sefove provaljuje iz podzemnih tunela. Svi se razbacuju svakakvim teorijama, no Murdoch razvija novu tehnologiju kojom planira uhvatiti lopova.

Pustolovine Frankie Drake
Petak, 6. svibnja u 14:40 sati
Životi svih naših djevojaka su poljuljani: Frankien otac je živ ali u opasnosti, Trudy napušta DPD, Mary javno iznosi svoje mišljenje, a Floinoj novoj obitelji prijeti opasnost.

Istrage gospođice Fisher
Utorak, 10. svibnja u 15:20 sati
Phryne i Dot stižu u idilični vinograd gdje se brzo upuštaju u istraživanje sumnjive smrti, no neprijateljski raspoloženi mještani čine sve kako bi ih otjerali iz grada.

Endeavour – Mladi Morse
Četvrtak, 12. svibnja u 10:00 sati
Morse istražuje naizgled očitu prometnu nesreću u kojoj je pregažen oksfordski profesor.

Gđica Marple
Srijeda, 18. svibnja u 11:30 sati
Tommy i Tuppence posjećuju tetku u domu umirovljenika. Tuppence je zabrinuta zbog neobičnog ponašanja osoblja i stanara, a kada dozna za smrt tetke Ade, obraća se gđici Marple za pomoć.

Hjerson
Ponedjeljak, 23. svibnja u 21:00 sat
Na snimanju filma na Ålandu glumac je ubijen pravim mecima. Klara želi uključiti Hjersona u slučaj, no on je previše zauzet kopanjem po vlastitoj prošlosti, pa Klara sama preuzima slučaj.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti