Prva fotografija novog Supermana!

utorak, 07. svibnja 2024.

James Gunn pokazao je kako David Corenswet izgleda u novom Supermanovom kostimu u filmu koji nam stiže 2025.

Foto: Threads

Novi Superman u novom kostimu konačno je predstavljen javnosti!

Od jučer se na društvenim mrežama ne prestaje komentirati nova objava filmaša Jamesa Gunna u kojoj je predstavio prvu fotografiju glavne zvijezde novog Supermana (prethodni naslov bio je Superman: Legacy) Davida Corensweta kao čovjeka od čelika. Obožavatelji su odmah primijetili da je kostim prljav i iznošen, što sugerira da Superman u novom filmu ima puno posla s kriminalom, odnosno rješavanjem istog.

Objavljuje @jamesgunn
Prikaži u Threadsu

Za Corensweta je ovo prilika života ako novi Superman doživi uspjeh, a ujedno je i njegov prvi veliki naslov u kojem igra glavnu ulogu. Uz njega poznata imena u filmu su Rachel Brosnahan kao Lois Lane, Nicholas Hoult je Supermanov zakleti neprijatelj Lex Luthor, a tu su još Skyler Gisondo, Anthony Carrigan, Edi Gathegi, Nathan Fillion i Isabela Merced.

Film Superman u kinima očekujemo 11. srpnja 2025. godine, a što se tiče radnje poznato je samo da će istraživati putovanje Clarka Kenta iliti Supermana koji nastoji pomiriti svoje nasljeđe s Kryptona sa svojom obitelji iz Smallvillea u Kanzasu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti