Četvrti film u "Riddick" serijalu ovog kolovoza kreće sa snimanjem

utorak, 07. svibnja 2024.

Vin Diesel vraća se u poznatoj ulozi u najnovijem nastavku "Riddick: Furya"

Foto: YouTube

Vin Diesel još će jednom ponoviti svoju ulogu Richarda B. Riddicka u četvrtom dijelu Riddick franšize koji sa snimanjem počinje ovog kolovoza, javlja Variety.

Najnoviji nastavak, kojem prethode Planet tame iz 2000., Riddickove kronike iz 2004. i Riddick iz 2013., nosi naslov Riddick: Furya i snimat će se u Njemačkoj, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, a pratit će Riddicka koji se konačno vraća kući, na mjesto kojeg se jedva sjeća i za koje strahuje da se nalazi u ruševinama. No, tamo nalazi ostale Furyanse koji se borbe za opstanak protiv novog čudovišta, a neki od Furyansa sličniji su Riddicku, nego što je on to ikad mogao zamisliti.

Diesel na novom projektu ponovno radi sa scenaristom i redateljem Davidom Twohyjem koji je režirao prethodna tri filma o Riddicku te napisao sve scenarije. Četvrti film nije veliko iznenađenje jer Diesel već tjednima na društvenim mrežama nagoviješta povratak omiljenog anti-junaka, ali tek je jučer stigla službena potvrda o snimanju.

Osim što će ponoviti svoju poznatu ulogu u Riddick: Furya, Diesel ovih dana sprema još jako puno toga: finale Brzih i žestokih, Mattelov Rock ‘Em Sock ‘Em Robots te Universalov Kojak – a u planu je navodno i xXx 4. Datum premijere za Riddick: Furya još nije poznat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti