TV Preporuke dana – Petak 26.4.

petak, 26. travnja 2024.

Ponešto filmova uz odlične serije i emisije

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Demetrije, Gašpar i Jaroslav, trojica pivata, kako sami sebe nazivaju, odlučili su uništiti Mrkomira. I to uz pomoć Mrkomiru nepoznatog novog svetog pića, piva.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 20:15 sati
U novoj, četvrtoj sezoni Dan Sommerdahl pronalazi hrabrost da se upusti u vezu s Josefine. Bolje rečeno: Dan se zaljubljuje preko ušiju u lijepu pripadnicu Obalne straže. No, dakako, nije sve tako jednostavno. Serija je snimljena prema književnim bestselerima Anne Grue.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Polovica uzbudljivog i zabavnog showa je iza nas, a pred nama je nova epizoda u kojoj će gost panelist biti pjevač Damir Kedžo.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:50 sati
Kad Oxford Mail objavi niz osmrtnica iznenada umrlih osoba s karakterističnim šifriranim porukama, Endeavour odluči riješiti zagonetku.

Pred sudom javnosti, HTV 2 u 23:25 sati
Suđenje se bliži završetku, Cleo i Talithi vrijeme istječe. Nakon što tužiteljstvo završi s izlaganjem, Dhillon i Talitha imaju priliku dati svoj iskaz o tome što se dogodilo između njih i Hanne.

FILMOVI

Patriotske igre, HTV 1 u 20:45 sati
Uspješan blockbuster s početka 1990-ih, u kojem je Harrison Ford još jednom dokazao kako mu odlično leže uloge klasičnih američkih akcijskih junaka u borbi za pravdu i obitelj, režirao je iskusni Philip Noyce.

Tražen, RTL u 22:30 sati
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga "ubija u pojam", djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica.

Rocky, HTV 1 u 23:10 sati
Godine 1976. gledatelji su se gurali u kinodvorane kako bi navijali za tada nepoznatog Sylvestera Stallonea u ulozi koja mu je savršeno pristajala: Rockya Balboe, običnog malog čovjeka kojem se pružila nevjerovatna prilika za ljubav, samopoštovanje i krunu svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije.

Let, Nova TV u 23:45 sati
Denzel Washington u uzbudljivom trileru Oscarom nagrađenog redatelja Roberta Zemeckisa glumi pilota Whipa Whitakera, koji u američkoj javnosti od miljenika nacije postane omražena pijandura.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti