TV Preporuke dana – Nedjelja 26.11.

nedjelja, 26. studenog 2017.

Današnja večer donosi odlične filmove, a na RTL-u kreće serijal "Sam u kući" od posljednjeg filma tako da nas prvi čeka na Badnjak

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.11.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Carica Elizabeta je umrla, na prijestolje dolazi Petar Fjodorovič i donosi odluke koje izazivaju zgražanje. Želi se razvesti od Ekaterine i oženiti se kneginjicom Voroncovom. Ekaterinu odluči poslati u manastir.

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati

Kosti, RTL 2 u 22:30 sati
Ispod vrtuljka su nađeni ljudski ostaci pa agenti započinju zahtjevnu istragu počevši od nekoliko milijardi dolara vrijednog društva za upravljanje fondova. Šef žrtve postane glavni osumnjičenik, no istraga krene u suprotnom smjeru kada istražitelji pronađu dokaze protiv žrtve. Štoviše, istraga se dodatno komplicira kada Aubrey počne osjećati emocionalnu povezanost sa slučajem.

FILMOVI

Vitez Tame: Povratak, Doma TV u 19:55 sati
Sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan koji je ovoga puta Batmana stavio pod veliki psihički i fizički pritisak. Ekipa filma je jača no ikada: Oskarovci Michael Caine i Morgan Freeman te Gary Oldman, izvanredni Tom Hardy u ulozi negativca i lijepa Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard i nezaobilazni Christian Bale.

Sam u kući 5, RTL u 20 sati
Iako je nastavak iz 2012. godine kod gledatelja prošao najgore dosad, izdvajamo serijal Sam u kući koji počinje večeras posljednjim filmom. Nastavci će se prikazivati od posljednjeg prema prvom tako da nas omiljeni original Sam u kući čeka na sam Badnjak na RTL-u.

Dan velikih valova, HTV 2 u 21 sat
Prateći sudbine trojice protagonista, film oslikava način života i atmosferu 60-tih godina u Americi, a posebna su zanimljivost ovog ostvarenja izvanredne, gotovo nevjerojatne snimke vratolomija hrabrih mladića što na daskama svladavaju goleme oceanske valove...

Čarobni Mike, Nova TV u 23 sata
Mike Martingano je iskusni striper I žene ga obožavaju. Pod svoje će okrilje uzeti mlađahnog The Kida te će ga nastojati uvesti u posao. A taj je posao 24satna luđačka zabava u kojoj je najvažnije “skupiti” I zavesti komada. Zarada love će se Kidu učiniti laganom misijom.. Ipak je li sve tako jednostavno?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti