TV Preporuke dana – Petak 19.4.

petak, 19. travnja 2024.

Petak ima vrlo slab izbor filmova, ali tu su odlične serije

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:15 sati
Zbog niza smrti brokenwoodski detektivi počinju se pitati je li se pojavio prvi serijski ubojica u gradu.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
U novoj epizodi showa stalnoj postavi panelista u goste stiže pjevačica Franka Batelić.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:50 sati
Oxford je preplavio val zločina. Beskućnik je žestoko pretučen, mladi policajac pronađen mrtav, a ugledni je slikar nestao. Za to vrijeme raskalašena skupina studenata radi nered, a u gradu se snima posljednja sezona detektivske serije.

Pred sudom javnosti, HTV 2 u 23:25 sati
Počinje suđenje koje su svi s nestrpljenjem iščekivali. Dok tužiteljstvo nastoji nepobitno dokazati da su Talitha i Dhillon zajedno ubili Hannu Ellis, Cleo pokušava umanjiti vjerodostojnost dokaza protiv Talithe.

FILMOVI

Zakon jačeg, RTL u 22:30 sati
Jacob Harlon je uspješan financijer koji živi savršenim životom s obitelji i suprugom Kate. Sve to nestaje jedne večeri kada vožnja u alkoholiziranom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubojstvo, Jacob biva osuđen na kaznu zatvora gdje je okružen okorjelim kriminalcima.

Kako ubiti Gunthera, HTV 1 u 22:55 sati
Dugometražni debi Tarana Killama akcijska je komedija u kojoj pratimo grupu mladih, ekscentričnih i nesposobnih ubojica tijekom lova na legendarnog Gunthera - najslavnijeg profesionalnog ubojicu na svijetu.

Ti loviš!, Nova TV u 23:45 sati
Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice - igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskaraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti