TV Preporuke dana – Subota 20.4.

subota, 20. travnja 2024.

Za razliku od petka, subota donosi solidan izbor hit filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Jedna od favoritkinja ovogodišnje Eurovizije, talijanska predstavnica Angelina Mango, zapjevat će u najraspjevanijem showu u trenutku kada će naši parovi, ali i gledatelji, s nestrpljenjem očekivati rezultate.

FILMOVI

Milijunaš s ulice, Doma TV u 19:55 sati
Redatelj Danny Boyle donosi priču o mladom i siromašnom Indijcu koji se susreće sa raznim problemima nakon što se uspije probiti do završnog kruga kviza Tko želi biti milijunaš?

Transporter 2, RTL u 20:15 sati
Frank Martin (Jason Statham) je najbolji u svom poslu. Bivši komandos iz specijalnih postrojbi postaje plaćenik - "transporter" koji prevozi dobra, ljude ili što god drugo. Ukratko, on prevozi... Bez postavljanja pitanja.

Putovanje kroz sjećanja, Nova TV u 20:15 sati
Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, putuje mračno privlačnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim sjećanjima.

Sezona lova, RTL u 21:45 sati
Nakon rata vojni veteran Benjamin Ford živi povučenim životom. Slučajno nailazi na Emila Kovača i prima ga u svoju kolibu. Kovač je zapravo došao kako bi se osvetio umirovljenom pukovniku za događaje od prije 18 godina.

Lanac osvete, HTV 1 u 22:20 sati
Nicolas Cage je Will Gerard, muškarac koji, želeći se osvetiti kriminalcima koji su silovali njegovu suprugu, angažira skupinu tajanstvenih osvetnika. No, Will uskoro shvati da je postao dio prljave igre.

Dječja igra, HTV 1 u 0:05 sati
13-godišnjem Andyju majka je darovala lutka koji mu je postao najbolji prijatelj. Kad lutak neočekivano počne živjeti svoj život, Andy se mora ujediniti s djecom iz susjedstva da zaustave igračku u krvavom pohodu. Remake filma Child's Play iz 1988. godine.

Terminator: Spasenje, Nova TV u 0:15 sati
Nastavak SF serijala ponovo nas baca u srce rata između strojeva i šačice hrabrih vojnika. Ovoga puta u redateljskoj stolici se nalazi McG dok se u glavnoj ulozi pojavljuje jedan od tada najpopularnijih holivudskih glumaca, Christian Bale.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti