Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Plaćenici

1 2
  • #16
    0 0

    postova:55
    ekran @ 31.12.2011. 12:53

    Jako me razočarao Stallone sa ovim flimom. Nakon novog Rockya i Ramba koji su solidni filmovi, ovaj je katastrofa.

    Scenarij je smiješan. Napetosti i zanimljivosti nema. Čak je i akcija na niskom nivou.  4 /10


    ecimir

    Akcija na niskom nivou!?!? Scenarij smiješan!?!? Katastrofa!?!? 
  • #17
    1 0

    postova:560
    crnisokol @ 31.12.2011. 13:50

    Akcija na niskom nivou!?!? Scenarij smiješan!?!? Katastrofa!?!? 
    Ekran


    S obzirom na glumačku postavu svi su očekivali ultimativni akcijski film, a dobili tek nešto malo iznadprosječni akcić...slažem se da su najviše podbacili kod akcijskih scena od kojih sam najviše očekivao, a najbolji dio filma su mi ispali dijalozi, upadice, dosjetke likova...

    ne bih rekao da je katastrofa već da nije ispunio očekivanja, te se nadam da će drugi dio donijeti nešto bolju priču s spektakularnim akcijskim scenama

  • #18
    0 1

    postova:55
    ekran @ 31.12.2011. 14:25

    Nisam ja rekao da je katastrofa, nego se čudim onomu koji je rekao da je katastrofa!

  • #19
    1 1

    postova:1962
    aya @ 1.1.2012. 12:55
    Hajde, hajde, nemojmo pretjerivati.....nije loš akcić, ali da je nešt' posebno - nije. Mene je više zabavljalo predviđati kada će koja zvijezda kolabirati od iznemoglosti! Wink Nema tu više testosterona, priroda čini svoje....Iako, Eric Roberts se začuđujuće dobro drži! Innocent
  • #20
    2 1

    postova:213
    zac @ 1.1.2012. 20:41
    Čistokrvni akcić starog kova, sa starom gardom. Vrlo dobro i gledljivo, premda mi se čini kako su neke legende tu samo tek da se pojave, primjerice Arni i Bruce, šteta da im nisu dali koju scenu akcije da i oni pokažu svoju raskoš tamanjenja negativaca.
  • #21
    0 1

    postova:377
    gestapo @ 1.1.2012. 20:53

    Jako me razočarao Stallone sa ovim flimom. Nakon novog Rockya i Ramba koji su solidni filmovi, ovaj je katastrofa.

    Scenarij je smiješan. Napetosti i zanimljivosti nema. Čak je i akcija na niskom nivou.  4 /10


    ecimir


     ?????? wtf .........svaka cast....!!

    Ajd da nije scenarij dobar,ajd da i fali napetosti i zanimljivosto ali da akcija je na niskom nivou ?!?dal smo mi gledali isti film?

  • #22
    2 0

    postova:2527
    bearfoot @ 2.1.2012. 9:38

    previše je tu natrpano filmskih i zvijezda borilačkih sportova, kao i previše želje da se napravi ultimativni akcijski film...

    ohrabren svojim radom na, nadam se, zadnjim nastavcima Rocky-a i Rambo-a, Stallone se previše opustio i presamouvjereno odradio ovaj film...i čini mi se, odlučio ne angažirati "akcijske" savjetnike iz zadnjeg Rambo-a...

    prepatetični dijalozi, nesuvisli akcijski prizori u kojima se scene borbi slažu jedna na drugu u vremenskom i kadrovskom neredu, tako da više neznaš tko tu koga drži za vrat...nogu...ruku...koga je raznijela bomba, a tko je samo ranjen, tko je mrtav, a tko je ipak još živ...

    , prizor borbe na igralištu gdje Statham obara jednog po jednog protivnika koji čekaju da dođu na red je, pretpostavljam, njegova želja da oda počast svom idolu, Bruce Lee-u, ali takvi prizori davno su izgubili svoju čar, i nikakva bjesomučna montaža scena ne može izbrisati "patinu"...

    Stallone je već dokazao da može i zna bolje, baš da vidim hoće li nastavak biti bolji, što neće biti teško... 

  • #23
    0 2

    postova:1
    amresabobar @ 30.7.2012. 22:22

    Srami se mrak

  • #24
    1 1

    postova:2916
    gorlock @ 23.3.2013. 20:01
    valjda cu stici veceras prije nego film pocne. Ipak je posebna car gledati film bas na tvu, jos kad nema reklama. Zakon. Za mene ugodno iznenadjenje na malim ekranima, brzo je stigao.
  • #25
    0 2

    postova:256
    karter @ 24.3.2013. 18:02

    Sve ono što čovjek očekuje od ovog filma i dobije, zabavni, vrlo dobar akcijski film s iznenađujuće odličnom glumačkom rolom mickeya rourke uključujući i monolog s šljivovicom. Upravo on daje film jedan mir i kakvu takvu dubinu između testosteronom nabijenih akcijskih scena. To upravo fali u nastavku koji je meni očajan te je u usporedbi s njim prvi dio nenadmašivo remek djelo. Evo zbog sentimentalnih razloa 7.5/10.

  • #26
    0 1

    postova:1962
    aya @ 15.8.2013. 21:03

    Konačno sam pogledala ove tough guys

    @niA- - možda je sada vrijeme da konačno pogledaš i Odiseju! Plazi jezik

  • #27
    1 2

    postova:264
    filmofil1983 @ 16.11.2013. 12:09

    stara garda je napravila kvalitetan akcijski film kakav sam i očekivao!nije to nikakva umjetnost,već jedan akcijski film kakvih sam se zaželio,s brdom pucačine i eksplozije!jednostavno,zavaliti se i pogledati

  • #28
    3 3

    postova:6
    kroket @ 7.2.2014. 13:51
    Možda je upravo ovakav film u životu onaj trenutak kada shvatite da više nemate 10 godina i da vam prodavanje besmislenog i čak iznimno loše izvedenog holivudskog nasilja postane za vrijeme gledanja dosadnije od gledanja zalaska sunca.

    Skupiti više-manje solidne akcijske glumce na jedno mjesto i tada napraviti ovakvu parodiju na njih je pretpostavljam najgora moguća glupost koju sam imao prilike vidjeti.
    Svi ti glumci od Stallonea, Stathama, Willisa i ostale kompanije su u svojoj dugoj karijeri imali gomilu mediokritetnih, nekih loših, no ponekad i iznimno dobrih akcića, no svi ti glumci skupljeni na jedno mjesto ovdje kao da su se sami po sebi posrali jer ovo je definitivno lošiji film nego bilo koji film zasebno od bilo koga od njih. Od relativno pristojno osmišljene radnje, film se do svoje zadnje predugačke kulminirajuće akcijske sekvence gdje se uz mrdanje kamere ne kuži pravo 'tko tu koga' srozao do najnižih nivoa.

    Od stereotipnih prikaza negativaca, pa sve do testosteronima napumpanih pozitivaca koji su u ovom filmu uspjeli izgubiti i ono malo karaktera koji imaju u ostalim filmovima odaje dojam najgoreg trasha koji sam imao prilike vidjeti i to zakašnjelog trasha kojemu bi bilo mjesto negdje u 80-ima, no niti tada vjerojatno ne bi bio ovako akcijski isforsiran, loš i naporan.

    Jednodimenzionalni likovi koji se kolju do besvijesti, a svi pozitivci kojih ima oko 10 izađu živi van iz borbe sa tisućama negativaca i to bez natučenog bubrega ili slomljenog prsta je nešto što danas mislim niti mnogi osnovnoškolci ne bi mogli probaviti.
    Mogu čak shvatiti potrebu Stallonea da stvara akcijske filmove za malu djecu i od gomile poznatih glumaca stvori ili ih utvrdi kao ikone akcijskih junaka, no ništa ne opravdava činjenicu da je ovaj film ne samo nerealan i retardirano infantilan na svim svojim nivoima, već i to da su njegove akcijske scene ujedno i najdosadnije.

    Ovakvo forsiranje akcije mogli bi nazvati 'action for the sake of action' iliti glupost većeg formata.

    Scena u kojoj Statham mlati gomilu napumpanih likova na igralištu jer je jedan od njih dečko koji je napravio masnice po licu njegovoj bivšoj (ili tko god mu ona jest) spada pod definitivno jednu od najočajnijih i izlizanih scena koje sam imao prilike vidjeti i koja je vjerojatno osmišljena da bi svaka šiparica još jednom procvjetala na prikazivanje Stathama kao alfa mužjaka koji štiti svoju ženku. Samim time, pretpostavljam da je ovo film za sve one koji vjeruju da je život stereotip. Moram priznati da su Stathamovi filmovi i inače pretežno debilni, ali ovdje je dosegao vrhunac.

    Zločesti dečki su zločesti dečki. Dobri dečki uvijek pobjeđuju. Sve je crno-bijelo. Pravda je zadovoljena, a mi imamo heroje i junake. Nakon toga slijedi čaša mlijeka i odlazak u kinderbet.

    Ovo je američki film za američku publiku na kojoj je doduše odrasla i naša publika. Volio bih da mogu uperiti prstom u nešto pozitivno, ali pozitivni dijelovi se naziru samo u tragovima. Nije čak najveći problem niti to što ovaj film stereotipe stereotipa bilda dalje u iste stereotipe stereotipa, te pritom ne nudi ništa novo, već i to što nije bilo dano truda da se likovima dade barem malo više života, te im se oduzme ta silna i čak preisforsirana plastičnost.

    Čak i scena botoxiziranog Mickey Rourkea sa cendravom pričom što nakon ubojstva milijuna ljudi nije spasio život žene koja je skočila s mosta što bi ga navodno iskupilo spada pod usiljeno i neuvjerljivo pretjerivanje i na neki način čak i vrijeđa iole inteligentnijeg gledatelja.
    Ako si već napravio loš film sa tučnjavama, pucačinama, eksplozijama i ubijanjem, onda se bavi time, a ne ubacuj 'srcedrapajuće' scene alfa mužjaka koji eto čak, ah, ima i emocije: "I nas boli, čak i mi krvarimo, čak smo i mi od krvi i mesa i ne hodamo stalno naokolo kao nabildane gorile lupajući se o prsa na što nas potiču testosteroni i loš ukus gledatelja".
    Zar zbilja!?

    Sve zanimljive i prozirne fore i film, istina bog, ne treba doživljavati ozbiljno što i dalje ne mijenja činjenicu da je iznimno loš.
    Ocjena: 2/10
  • #29
    1 3

    postova:1
    ?????????? ????? @ 19.3.2014. 16:32

    Odlican Film,pun akcije !! :)

  • #30
    0 0

    postova:603
    robertini @ 25.5.2016. 16:39

    RUBBISH!

    akcijsko izdrkavanje potrošenih veličina...i gomilanje extraprofita

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala