Plaćenici

1 2
    0 0

ekran @ 31.12.2011. 12:53

Jako me razočarao Stallone sa ovim flimom. Nakon novog Rockya i Ramba koji su solidni filmovi, ovaj je katastrofa.

Scenarij je smiješan. Napetosti i zanimljivosti nema. Čak je i akcija na niskom nivou.  4 /10

ecimir

Akcija na niskom nivou!?!? Scenarij smiješan!?!? Katastrofa!?!? 
    0 0

crnisokol @ 31.12.2011. 13:50

Akcija na niskom nivou!?!? Scenarij smiješan!?!? Katastrofa!?!? 
    Ekran

S obzirom na glumačku postavu svi su očekivali ultimativni akcijski film, a dobili tek nešto malo iznadprosječni akcić...slažem se da su najviše podbacili kod akcijskih scena od kojih sam najviše očekivao, a najbolji dio filma su mi ispali dijalozi, upadice, dosjetke likova...

ne bih rekao da je katastrofa već da nije ispunio očekivanja, te se nadam da će drugi dio donijeti nešto bolju priču s spektakularnim akcijskim scenama

0 0

ekran @ 31.12.2011. 14:25

Nisam ja rekao da je katastrofa, nego se čudim onomu koji je rekao da je katastrofa!

0 0

aya @ 1.1.2012. 12:55
    Hajde, hajde, nemojmo pretjerivati.....nije loš akcić, ali da je nešt' posebno - nije. Mene je više zabavljalo predviđati kada će koja zvijezda kolabirati od iznemoglosti! Wink Nema tu više testosterona, priroda čini svoje....Iako, Eric Roberts se začuđujuće dobro drži! Innocent
    0 0

zac @ 1.1.2012. 20:41
    Čistokrvni akcić starog kova, sa starom gardom. Vrlo dobro i gledljivo, premda mi se čini kako su neke legende tu samo tek da se pojave, primjerice Arni i Bruce, šteta da im nisu dali koju scenu akcije da i oni pokažu svoju raskoš tamanjenja negativaca.
    0 0

gestapo @ 1.1.2012. 20:53

Jako me razočarao Stallone sa ovim flimom. Nakon novog Rockya i Ramba koji su solidni filmovi, ovaj je katastrofa.

Scenarij je smiješan. Napetosti i zanimljivosti nema. Čak je i akcija na niskom nivou.  4 /10

ecimir

?????? wtf .........svaka cast....!!

Ajd da nije scenarij dobar,ajd da i fali napetosti i zanimljivosto ali da akcija je na niskom nivou ?!?dal smo mi gledali isti film?

0 0

bearfoot @ 2.1.2012. 9:38

previše je tu natrpano filmskih i zvijezda borilačkih sportova, kao i previše želje da se napravi ultimativni akcijski film...

ohrabren svojim radom na, nadam se, zadnjim nastavcima Rocky-a i Rambo-a, Stallone se previše opustio i presamouvjereno odradio ovaj film...i čini mi se, odlučio ne angažirati "akcijske" savjetnike iz zadnjeg Rambo-a...

prepatetični dijalozi, nesuvisli akcijski prizori u kojima se scene borbi slažu jedna na drugu u vremenskom i kadrovskom neredu, tako da više neznaš tko tu koga drži za vrat...nogu...ruku...koga je raznijela bomba, a tko je samo ranjen, tko je mrtav, a tko je ipak još živ...

, prizor borbe na igralištu gdje Statham obara jednog po jednog protivnika koji čekaju da dođu na red je, pretpostavljam, njegova želja da oda počast svom idolu, Bruce Lee-u, ali takvi prizori davno su izgubili svoju čar, i nikakva bjesomučna montaža scena ne može izbrisati "patinu"...

Stallone je već dokazao da može i zna bolje, baš da vidim hoće li nastavak biti bolji, što neće biti teško... 

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala