Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

facebook da ili ne

1 2
  • #16
    0 0

    postova:64
    gajski @ 2.12.2011. 13:08

    Ipak većina na koncu završi na facebook-u barem kradomice(neaktivno), kroz povremene posjete, tako da danas oponiranje i kritika facebook-a više predstavlja stil i jedan stav na internet forumima a ne neka iskrena i negativna reakcija korisnika interneta na najpoznatiji sajt na svijetu.

    U prijevodu demagogija. 

  • #17
    0 0

    postova:14
    skembo @ 13.12.2011. 11:18

    Facebook je genijalna stvar ako se želiš igrati sociologa, psihijatra ili tome slićno, zavisi što ti pada na pamet u datom trenutku.Kad si izabereš nešto što želiš tada započinje igra a kako su Hrvati po genima «ovce za šišanje» možeš lako manipulirati.Jedan od primjera ću vam sada prezenirati.

    Bio sam logiran kao Dosmrtnik Smrtnik (dakle anonimni typ već se iz nicka vidi) ali u bio opisu navodim razlog a taj je da nastupam anonimno radi svojih kolega koji su isto na facu a inače sam dr. Andre Kežman, doc. – neurokirurg.

    U foto album postavim desetak slika sa Googla takve tematike ali i nekoliko slika operacija kičme sa datumom.Foto mi je ozbiljan, 40-tak godina muškarac, ne previše zgodan ali ne i ružan.

    Podaci o zaposlenju pripadajući, dakle: Zagreb, KBC.

    Čak sam postavio i mogućnost privatnog ordiniranja ali samo od 17-19 h. Sa «normalnim» cijenama.

    Prva žrtva pada. Dr. XY mi se obraća kao kolega i moli da stupimo u kontakt radi zajedničke aktivnosti u privatnoj ordinaciji. Naravno, na mome zidu – private poruke isključite.

    Malo šalabajzaš s njime na zidu i ide prava žrtva.

    Zanima ju bolovi u ramenu jer joj je njen doktor rekao da su to refleksije od kičmene moždine.Prepuštam debatu o tome onoj prvoj žrtvi koji je pravi liječnik, a ja se tu i tamo neutralno uključim. Savjeti pršte na sve strane.

    Ubacuje se i drugi doktor (pravo ime i prezime), pa treći, pa 2 medicinske sestre, naravno sve ih provjeravam da li su pravi ili lažnjaci kao ja.

    Ubacuje se konačno prava žrtva za što se vrijedili igrati facebukom. Komad 36 godina, rastavljena a nakon rastave primjetila je lagano ukočenje vrata. Na private (kad je ubačena kao frend mogu se davati private poruke) laganini «očijukam». Komad ne zna kud bi sa sobom, dugo se nije ševila jer joj je muž bio pijanac što je i razlog rastave.

    Dalje ne treba pričati...sve je jasno kako je zvršilo – jedino mi nije jasno kako je muž bio pijanac a ona baš i nije neki antialkoholičar....!? No dobro, sve se obavilo. Tu sam završio sa tim loginom, jednostavno trajno izbrisao tu stranicu (postupak traje 14 dana).

    Ima još toga...jako puno. Međutim kao Skembo Skemic sam trajno logiran ali se delogiram (dakle postupak 14 dana) da se izvrišu svi moji upisu svugdje postavljeni što je genijalna strana FB.Trenutno nemam novih nicko-ova što ne znači da ih neću imati.

  • #18
    0 0

    postova:2527
    bearfoot @ 14.12.2011. 0:59
    ma bravo majstore, samo dalje karaj "ovce", i nisu za drugo...
  • #19
    0 0

    postova:14
    skembo @ 14.12.2011. 14:17
    ma bravo majstore, samo dalje karaj "ovce", i nisu za drugo...
    bearfoot

    Imaš pravo !

  • #20
    0 0

    postova:514
    fox89 @ 14.12.2011. 14:33

     

    seriously, stop doing that!!

  • #21
    0 0

    postova:711
    gordan @ 15.12.2011. 13:26

     

    seriously, stop doing that!!


    fox89
    LaughingLaughingLaughing
1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala