Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Objavljen 'Batman v Superman: Dawn of Justice' trailer
Snimka teaser trailera je prvo procurila na Internet, a zatim smo dobili i prvi službeni dvominutni trailer

Objavljen 'Batman v Superman: Dawn of Justice' trailer

1 2
  • #1
    7 5

    postova:416
    taurus @ 18.4.2015. 12:15

    Trailer djeluje fantastično,nije me sram priznati da sam se naježio nekoliko puta.Svi izbori koje je Snyder radio sada se čine apsolutno ispravnima.Batmanovo odijelo je kao preneseno iz stripa na film a Affleck odaje dojam prekaljenog borca za pravdu,barem iz jednog kratkog kadra.Izgleda da će tonalitet filma ići u smjeru suočavanja likova (i čitave planete) sa posljedicama dešavanja iz "Man of Steela" što je sjajno i daje,kako nepohodni osjećaj kontinuiteta,tako i dodatnu dubinu priči.Jedini problem je čekanje 11 mjeseci do izlaska filma :/.

  • #2
    5 8

    postova:258
    alexije @ 18.4.2015. 12:28

    zaintrigiran tvojim osvrtom pogledao sam trailer i vidio - ništa! dosadnjikavi šminkerski kadrovi koji imaju za cilj napalit gledateljstvo. nije mi jasno zar će se u ovom filmu sukobiti dvoje superheroja boraca za pravdu? jedan pravednik na drugoga, do smrti? tko je bad guy?

  • #3
    7 5

    postova:416
    taurus @ 18.4.2015. 12:37

    Nije ti jasno zato što nisi upoznat sa istorijatom tih likova i njihovog zajedničkog pojavljivanja u stripovima.Svi koji nisu "ciljna publika" (što ti očigledno nisi) neće,vjerujem,biti oduševljeni ovim filmom ili su u najmanju ruku zbunjeni trailerom,a sa druge strane fanovi DC-a su ovakav film čekali praktično čitavu vječnost.

  • #4
    4 7

    postova:258
    alexije @ 18.4.2015. 12:49

    ja te stripove o super herojima nisam čitao od osnovne škole. poznam ih jedino po filmovima koje nisam sve ni gledao evo recimo filmove o supermanu ne mogu gledati to mi je odveć djetinjasto i dosadno. imam dojam da se radi o šminkersko dosadnjikavo ispraznom uratku za ljubitelje stripa o ova dva super heroja. no nejasnoća i dalje stoji: hoće li se njih dvojca sukobiti u borbi na život i smrt,  tko je na pravoj a tko na krivoj strani, tko ugrožava svijet i čime...

  • #5
    8 4

    postova:416
    taurus @ 18.4.2015. 12:59
    Ako te zanima ozbiljniji film o Supermanu tu je "Man of Steel" iz 2013 god.a Bat v Sup je njegov direktni nastavak.Naime,u pomenutom filmu desice se niz stvari koje ce izazvati kontraverze o Supermanu,jedni ce ga gledati kao spasitelja a drugi kao najvecu prijetnju covjecanstvu.(izvinjavam se zbog spoilera) i to je jedan od razloga njegovog neminovnog duela sa Batmanom.Naravno da se tu nece raditi o borbi do smrti.Kao podloga za ovaj film uzeta je Millerova graficka novela "The Dark Knight Returns" po kojoj su uradjena i 2 animirana filma.Koga zanima pa ih pogleda,malo ce mu jasnije biti u kom pravcu ide predstojeci film.
  • #6
    3 7

    postova:258
    alexije @ 18.4.2015. 13:07

    bacit ću malo oko na tvoju preporuku čisto da zadovoljim znatiželju iako mislim da neću ništa shvatiti jer mi je tvoje objašnjenje totalno kontradiktorno: "jedni ce ga gledati kao spasitelja a drugi kao najvecu prijetnju covjecanstvu". i još dodaješ da se tu neće raditi o borbi do smrti!?! tući će se jastucima? ubijat šprehom?

    edit: "isuse moj mili bože" spontano mi se otelo nakon prvih par sekundi man of steel, pa što sam ja to skinuo? smeće nad smećem. ovo iskustvo je bilo kao iz noćne more. iako nije dugo trajalo bilo je neobično snažno, traumatično, čak zastrašujuće.

  • #7
    8 0

    postova:1130
    mario @ 18.4.2015. 13:17

    Prvo Star Wars pa onda BvS 

    Što se tiče trailera,  djeluje super i lako su me namamili i ubacili u hype zonu ali onda se sjetim da je ista stvar bila sa Man of Steel, izvrstan trailer a film meh. Mislim da je ovaj film zadnja nada za DCCU.

    Batfleck izgleda odlično.... he lifts :D

  • #8
    6 2

    postova:416
    taurus @ 18.4.2015. 13:25
    Jasno ti je valjda sta zelim reci,nece biti borbe do smrti jer WB i DC nece i ne mogu ubiti jednog od svojih stozernih likova na samom startu kreiranja zajednickog filmskog univerzuma za svoje heroje.Sto se tice "kontradiktornosti"koju spominjes bice ti jasnije ako pogledas Man of Steel koji ce ti dati neophodni kontekst za ovaj trailer.U njemu i vidimo i cujemo kako se neki klanjaju pred Supermanom dok ga drugi nazivaju "laznim bozanstvom" a izvjesno je da ce Lex Luthor biti "glasnogovornik" ovih drugih.Meni je MoS bio sjajan ali postujem stav onih koji nisu zadovoljni tim filmom.
  • #9
    3 6

    postova:258
    alexije @ 18.4.2015. 13:33

    editirao sam post i dodao kratak osvrt o man of steel. pročitaj.

  • #10
    7 4

    postova:416
    taurus @ 18.4.2015. 13:38
    Sto se tice tog gore edita @alexije,vracam se na svoju izjavu da ti ,ocigledno,ne spadas u ciljnu skupinu kojoj su ovi filmovi namijenjeni pa samim time ostaje nejasnoca zasto komentarises vijesti/trailere vezane za njih.Licno,ne bih gledao niti komentarisao nesto sto me u startu ne zanima ni najmanje ili nesto sto nakon par minuta gledanja smatram "smecem".Ovo je samo retoricko pitanje,pisi postove na sta god hoces ali nemoj se cuditi kada ne razumijes nesto sto vidis u traileru za film koji definitivno nije po tvom ukusu.
  • #11
    3 7

    postova:258
    alexije @ 18.4.2015. 14:28

    mislim da je to jako ružno što si rekao. ciljana skupina? kakva ciljana skupina? man of steel je smeće i to kakvo, ali sve filmove o batmanu sam pogledao i gledat ću ih i dalje jer su mi donekle zanimljivi. i šta sad, po tebi ja ne bi smio gledat ni jedan film s batmanom jer nisam "ciljana skupina"?

  • #12
    6 0

    postova:128
    mario1505 @ 18.4.2015. 16:48
    Jako me zanima kako ce Affleck odraditi Batmana
  • #13
    4 1

    postova:416
    taurus @ 18.4.2015. 17:01

    Evo još jednom i kraj od mene.Krenuo si komentarisati trailer i mnoge stvari u njemu ti nisu bile jasne.Odgovorio sam ti da je to zbog toga što nisi gledao MoS čije će se posljedice osjećati u ovome filmu kao i da ti nisi ciljna skupina za ovu vrstu filmova jer da jesi ne bi postavljao takva banalna (za ovu temu) pitanja,imao bi neko predznanje o tim likovima i njihovom odnosu i stoga bi ti ovaj teaser i predstojeći film imali nekog smisla.Raniji Batman filmovi su nešto totalno različito od ovoga jer ovdje svjedočimo počecima DC-evog "proširenog" filmskog univerzuma sa mnoštvom nadnaravnih elemenata i likova,što znači da ljudi kojima se se sviđali pomenuti filmovi (naročito Nolanovi) ne moraju nužno biti ta famozna "ciljna" publika za ovo ostvarenje.Sve si ti ovo zapravo shvataš nego si besposlen očigledno i jedina razonoda ti je pravljenje višestrukih profila na portalima i započinjanje rasprava iz samo tebi znanih patoloških raloga.Eto,ispunio sam svoju dozu autodestrukcije za ovaj mjesec,replicirajući na enormnu količini gluposti koju pišeš tj smeća po tvom elokventnom izražaju.

  • #14
    2 0

    postova:6
    daybreaker121 @ 18.4.2015. 18:08

    Meni je trailer odličan , zanima me sto ce sve bit prikazano na IMAX , steta sto necu vidjeti  inlive

    DCU odrastao sam uz to tako da meni to odlicno  ,zanima me sto je ono  Batsy drzao u ruci  :o nekakav diviosk bat ili sto vec  ! ! !  MoS je nesto kao uvod u cijeli DCU  kao sto je bio Iron man Thor, Cap~ America  , Hulk? uvid u Avangers i sad nastavk Agents of shield i Agent carter uvod u Avenger 2, i CA:Civil war  . stime da nebi sad krenul usporedbe sa Arrow, Constantine, Flash , jer su te serije zasebne od DCMU ,,

    tko ce cekat još 11 mjeseci Viče . sry ako ima koja greska pravopisu i gramatike , 

  • #15
    1 3

    postova:31
    majstorcola @ 18.4.2015. 18:09

    Vidim da ima već bezveznih prepirki, ali trailer se čini ok, ali i trailer od Man of Steel je bio fantastičan a film je bio bezveze... Ja ne volim Snyderovo pretjerivanje u grafici, tako da nemam neka očekivanja od tih filmova. Teško da će itko nadmašiti Nolanovu trilologiju.

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala