Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen 'Batman v Superman: Dawn of Justice' trailer
Snimka teaser trailera je prvo procurila na Internet, a zatim smo dobili i prvi službeni dvominutni trailer

Objavljen 'Batman v Superman: Dawn of Justice' trailer

Nakon što je snimka očekivanog trailera procurila na Internet, službeni trailer "Batman v Superman"  objavljen je prije najavljenog datuma.

Primorani situcijom, naime trailer za Age of Ultron također je nakon piratizirane verzije objavljen ranije nego što je najavljeno, Warner Bros Pictures objavio je teaser trailer tri dana prije najavljenog spektakla u IMAX kinima. 

Prikazivanjem 15-minutne najave na posebnim projekcijama u izabranim IMAX kinima, naravno s ograničenim brojem sjedala, trebala je započeti velika promocija nesumnjivo budućeg blockbustera. No, u vremenu kada je teško bilo što zadržati tajnom, a publika ne preza ni od skrivećkog snimanja mobitelom, teaser trailer je u petak osvanuo na Internetu. 

Poučeni ranijim sličnim događajima, iz studija su hitro reagirali objavivši službeni teaser. Ipak, snimljenog materijala ima dovoljno za podužu promociju pa dio sretne publika koja je u mogućnosti prisustvovati najavljivanom IMAX događaju neće ostati zakinuta. 

Redatelj Zack Snyder je na svome Twitter profilu objavio kako će se specijalni teaser s (još uvijek) ekskluzivnim kadrovima prikazivati na 15-minutnom događaju, koji će se održati kako je i planirano. 

U glavnim ulogama Batmana i Supermana su Ben Affleck i Henry Cavill. Njih prate Amy Adams kao Lois Lane, Laurence Fishburne u ulozi Perryja Whitea, Jeremy Irons kao neizostavni Alfred Pennyworth i Diane Lane kao Martha Kent.

Iako ih u traileru nismo vidjeli, u filmu će debitirati i likovi Wonder Woman (Gal Gadot) te Aquaman (Jason Momoa), koje ćemo gledati u DC-ovim samostalnim filmovima 2017. i 2018. godine. 

'Batman v Superman' u kinima će se prikazivati od 25. ožujka 2016. godine.

 M.M. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #19
    2 0
    jokerst jokerst @ 19.4.2015. 0:30

    kao veliki fan stripa slazem se da je ovaj film za puno puno užu publiku od dosadasnjih super hero filmova, batsuit perfektno odrađen u usporedbi sa stripom (iako mi se ne svida) a sad triba vidit kakav će affleck bit batman iako mi ne leži kao bruce wayne

  • #18
    7 3
    Mario1505 mario1505 @ 18.4.2015. 18:25
    Ne kuzim cemu rasprava. Nekome je dobar MoS, nekome Batman a nekome je dobar Crno bijeli svijet. Stvar ukusa. Nema rasprave
  • #17
    3 5
    alexije alexije @ 18.4.2015. 18:21

    pa nisi baš u pravu. batmana pogledam redovito, spidermana također, čak je ovaj zadnji The Amazing Spider-Man 2(2014) bio gledljiv. a da ne volim izmišljotine i nelogične filmove, to je istina. art film? jel to ono što ima prazne kino dvorane? evo recimo meni je "art" the imitation game. totalno umjetnički film.

  • #16
    6 3
    karter karter @ 18.4.2015. 18:11

    Evo čisto da prekinem ovaj dijalog, ja sam isto mišljenja da man of steel nije dobar film i nakon odgledanog trailera i tima koji stoji iza filma ostao sam razočaran postignutim, definitivno bolji od djetinjastih parodija supermana iz sedamdesetih ali u globalu je podbacio što sam i napisao u komentaru toga filma. Ovaj trailer je onako profesionalno odrađen, imam dojam da će batman biti više bad guy od supermana, snyder nastavlja i treba vidjeti pa onda prokomentirati film, nadam se napretku naspram man of steela. Taurus je veliki ljubitelj stripa pogotovo dc-ja pa je pomalo subjektivan, dok alexije imam dojam pljuje po svemu što spada u sferu sf-a, fantazija, stripovskih predložaka, art filmova što je sasvim u redu ako to ne voli, ali onda je vrlo teško ozbiljno shvatiti njegove komentare i argumentirano raspravljati sa njime o tim temama kad tako veliki dio filmskog žanra ne voli.

  • #15
    1 3
    majstorcola majstorcola @ 18.4.2015. 18:09

    Vidim da ima već bezveznih prepirki, ali trailer se čini ok, ali i trailer od Man of Steel je bio fantastičan a film je bio bezveze... Ja ne volim Snyderovo pretjerivanje u grafici, tako da nemam neka očekivanja od tih filmova. Teško da će itko nadmašiti Nolanovu trilologiju.

Pogledaj sve komentare (19)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala