Forum

Kontroverzni roker Goran Bare ponovno uhićen Tema

1

Kontroverzni roker Goran Bare ponovno uhićen

Bare je završio u pritvoru, u Remetincu, jer ga policija nije pronašla na adresi na kojoj je još prijavljen

Objavljeno: 11.3.2010. 16:36:00

o moj Bože, tko bi rekao!!!!!!!!!?

ma dajte molim vas, ne trebaš bit vidovit da skužiš da će se takvo nešto ponovit'  još 10 puta

o sad sam čist, o pa znate..., ne ne našao sam put, ali ipak.... to je kao kad ja kažem da da učiti ću ja 2 tjedna prije kolokvija pa se nađem 3 h prije samog testa kak nisam ni skriptu našla (samo što ja ne padnem test)

pouka: ljudi klonite se opijata i učite prije ispita =)) 

omg kako sad serem gluposti 

juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

o sad sam čist, o pa znate..., ne ne našao sam put, ali ipak.... to je kao kad ja kažem da da učiti ću ja 2 tjedna prije kolokvija pa se nađem 3 h prije samog testa kak nisam ni skriptu našla (samo što ja ne padnem test)

pouka: ljudi klonite se opijata i učite prije ispita =)) 

omg kako sad serem gluposti 

jua

Eeeee, to manijakalno predispitno učenje Laughing Been there, done that Tongue out... pa kroz zadnju noć i jutro... hesus christus! Al' neka, neka. Još nekoliko ispita pa ću da budem diplomirano magare rvackog i engleskog jezika... a onda bežim u Australiju čuvat ofce!
senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

Eeeee, to manijakalno predispitno učenje Laughing Been there, done that Tongue out... pa kroz zadnju noć i jutro... hesus christus! Al' neka, neka. Još nekoliko ispita pa ću da budem diplomirano magare rvackog i engleskog jezika... a onda bežim u Australiju čuvat ofce!
senilno_magare

fuuu** uuuuuu, ja oću tooooo (ljutiti iskaz ljubomore, nhf)

kme-kme hrvatski moja neprežaljena žalost

ja zapela na fu**ing informatici na kojoj nas uče niš'

i dalje samo znam upalit komp, restartat ga, ajd dobro isprogramirala bi ti da ti se neš' napiše i izračuna al' to je to mog vražjeg znanja, a 2. godina sam

e da i znam rastavit komp al ga ne znam sastavit nazad, korisno jelda =))) 

juajua
Registrirani korisnik

i dalje samo znam upalit komp, restartat ga, ajd dobro isprogramirala bi ti da ti se neš' napiše i izračuna al' to je to mog vražjeg znanja, a 2. godina sam

e da i znam rastavit komp al ga ne znam sastavit nazad, korisno jelda =))) 

jua

I ja sam bio specijalac za informatiku u svoje vrijeme u srednjoj. Svaka vježba koju smo radili u Basicu završila bi tako da bi napravio beskrajnu petlju u programu... što se tiče rastavljanja kompa, a da ga ne znaš sastavit nazad - svaka čast! U TOME JE LJEPOTA! Laughing
senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

Još bolje je ako ti ostane viška djelova, to pokazuje pravi skill. Smile
mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

mario
... to bi značilo da smo mi u kući apsolutni specijalisti... mi ne hodamo po podu, kotrljamo se po višku šerafića! Wink
jana_bananajana_banana
Registrirani korisnik

Broj postova: 309

mario
ajde molim te. kad sam na nekom satu trebala rastavit komp i objasnit svaki dio pojedinačno i sastavit ga nazad, pol tog nisam povadila van (pravila se blesava) samo da mi neš' ne ostane postrane.
juajua
Registrirani korisnik

Kontroverzni roker Goran Bare ponovno uhićen
1