Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Dolazak

1 2
  • #1
    3 1

    postova:1130
    mario @ 27.11.2016. 23:49

    Jedan od onih filmova koje postaju sve bolji nakon što prođe nešto vremena nakon gledanja i koji će natjerati gledatelja na razmišljanje. Ne želim ulaziti previše u priču jer mislim da najbolje pogledati film a da ne znate ništa osim osnova -  It's Aliens! Definitivno zaslužuje više gledanje.

    Villeneuve does it again i njegovi fanovi neće biti razočarani i nadam se da će Amy Adams neke nagrade pokupiti jer je zbilja zaslužila. Pripremite se na sporiji film, više je Contact nego Independence Day. Definitivna preporuka.

  • #2
    1 1

    postova:29
    latica0609 @ 28.11.2016. 13:38

    NAPOKON neki inteligentni film o vanzemaljcima! Ne mogu opisati koliko se veselim ovom filmu...

  • #3
    0 1

    postova:13
    chicken_parmesa @ 29.11.2016. 0:17

    Film je miran što mu odgovara, oskudan sa informacijama. Izvrsno unutarnje uređenje prostora, ali je kratko. Jeremy Renner je naizgled bezvezan, ali se sve posloži na kraju, pouzdana Amy Adams, a Forestu Whitakeru odlično odgovara biti vojnik. Film se isplati vidjeti do samoga kraja. Izvanredan film.


    09/10



  • #4
    0 2

    postova:13
    chicken_parmesa @ 29.11.2016. 0:18

    Film je miran što mu odgovara, oskudan sa informacijama. Izvrsno unutarnje uređenje prostora, ali je kratko. Jeremy Renner je naizgled bezvezan, ali se sve posloži na kraju, pouzdana Amy Adams, a Forestu Whitakeru odlično odgovara biti vojnik. Film se isplati vidjeti do samoga kraja. Izvanredan film.


    09/10



  • #5
    0 1

    postova:216
    bureq @ 9.12.2016. 0:11

    napokon jedan drugaciji film o vanzemaljcima 9/10

  • #6
    0 0

    postova:271
    sebulba @ 9.12.2016. 13:05

    svidio mi se film. nije tipična alienska pucačina, nego se tempo odvija sporo. svaka scena traje tri dana jahanja, ali ajde odgovara. zvukovi i glazba su odlični i totalno se udubiš u te znakovne signale. kraj je malo nategnut, ali bar nije već milijun puta viđen. pogledati kada se uhvati prilika.

  • #7
    2 2

    postova:2527
    bearfoot @ 21.1.2017. 11:03

    što se mene tiče, još jedno razočaranje od hvaljenog filma...ništa posebno novo i neubičajeno nismo ovdje vidjeli...

    ...napredna tehnologija uvijek izgleda kao magija, ali do kraja filma se s magijom već pretjeralo...kao i s viđenjem budućnosti!?!?sadržajno krenulo je kao ozbiljan sf a završilo kao još jedna sf bajkica...odlična gluma i scenografija, mistična atmosfera filma, sve je to palo na kraju u vodu, ili se rasplinulo u maglicu....

  • #8
    1 2

    postova:517
    svrljozvrljo @ 21.1.2017. 23:07

    Film je vrlo dobar,iako ne i odličan. Vizualno i što se tempa i retrospekcije tiče ,popaljen je T.Mallick ,što Villeneuve ne krije .A fabula se oslanja na teoriju da nas jezik i pismo puno više definira nego što mislimo, Ovdje postavljena teza čak ide tako daleko ,da bi nas novi oblik komunikacije, trebao oslobodit linearnog vremenskog slijeda, tako da videći budučnost mijenjamo sadašnjost i tome slično, čime se ne slažem. Al ne znači da sam u pravu. Za fanove Sci-fi-a obavezno štivo. 

  • #9
    1 4

    postova:1473
    buffalobill @ 28.1.2017. 0:39
    kod ovog filma svako spojlanje je dobrodoslo,nemojte se susprezati,da vidimo kako je tko shvatio film,zato samo naprijed
  • #10
    0 0

    postova:34
    dario zoric @ 7.2.2017. 0:14

    Da bas kako je ko svatio na svoj nacin slazen se sa buffalobill.Ako ce mo vec o oscarima onda bi volia vec da ovaj film dobije mozda jacu koju oscar nagradu jer je drama sf. da ne bude izlizano te uvijek nekakve drame biografske sta se tice jacih oscar nagrada.Mozda nije za pamcenje za sva vremena ovaj film i nema neki spektakularni kraj, ali ima i scenariji, rezija, gluma, pa i muzika pa do cijeloukupnog ambijenta ovog filma je meni jako dobar.

  • #11
    1 0

    postova:11
    goodtoknow @ 9.2.2017. 4:22

    Solidan film, kao što je već rečeno, nešto drugačije od modernih SF filmova. Imao sam prilično velika očekivanja od filma koja nije ispunio iako je imao potencijal. Gluma je na nivou, odlična. Jednostavno mi filmu fali ono "nešto" da ostanem očaran i preporučim ga drugima. 7.5/10

  • #12
    1 3

    postova:1473
    buffalobill @ 9.2.2017. 11:27

    tako nekako,ja bi ga pojednostavio jer se zapetljao i usao u proturjecja,nacelno od filma ne ocekujem da mi otkrije tajnu zivota i smrti,ili da me maltretira sa kvantnom fizikom(makar to nije osnovni lajtmotiv ovog filma),osim ako se ne radi o odiseji u svemiru 2001 koja vjerovatno nece nikad biti nadmasena
    od tih "inteligentnih" jedan interstellar mi je puno bolji

  • #13
    1 2

    postova:256
    karter @ 20.2.2017. 19:08

    Svidio mi se, kvalitetna sf drama gdje je napravljen neki kompromis između blockbustera i art filma. Villenueve je u svim filmovima pokazao svoje umijeće, vizualno su mu filmovi izuzetni a ovdje je napokon dobio i dobar scenarij i rezultat je vjerojatno njegov najbolji film u karijeri. Film kako je rečeno sporog tempa, adams odlična kao uvijek, zanimljiva i intrigantna premisa i slično tako jedan efektan nolanovski svršetak filma. Rekao bi kako je ovo neki intimniji, jednostavniji pristup sličnoj temi kao i interstellar prije par godina. Zaslužene nominacije 8/10.

  • #14
    1 2

    postova:1473
    buffalobill @ 20.2.2017. 21:36
    nista od toga nije tocno,90 posto filma se odvija u mracnoj rupi,scenarij je los i pun nelogicnosti,nominacije su zasluzene samo zato jer je ova godina jadna,a villeneuve od prisonersa ima silaznu putanju
  • #15
    6 0

    postova:144
    imba @ 12.3.2017. 0:32

    Jako, jako loš i dosadan film. Prvih 10ak minuta je izgledalo prilično obećavajuće, ali onda se pretvorilo u snorefest. Alieni su jedni od najnemaštovitijih koje možete vidjeti na filmu a komunikacija s njima kao okosnica radnje je prikazana na vrlo loš i nerazrađen način, ja bih rekao gotovo poput neke lutkarske predstave za djecu. Radnja bi se inače trebala okretati oko ljudske prirode i načina razmišljanja, ali sve pada u vodu s obzirom da apsolutno ništa od prikazanog nema nikakve veze sa stvarnošću i stvarnom ljudskom psihologijom.

    Najviše zamjeram ovome filmu što se toliko trudi biti artsy, što se najviše može vidjeti na isforsiranom kraju sa kojim žele kod gledatelja postići efekt da ga "trebate gledati ponovno" nakon što ste vidjeli u čemu je zapravo fora, međutim ovdje je to totalno promašeno i nepotrebno. Same scene su neshvatljivo loše rezane i samo se otežu od jedne "komunikacije" s alienima do druge, jadni "znanstvenik" u filmu nema nikakvu svrhu osim da bude tu uz glavnu glumicu a Forest Whitaker, inače solidan glumac, je ovdje ubačen tek tako i glumi nekog šefa a u biti nitko ga ne doživljava 2%...  Sve u filmu je bez razloga pretjerano mračno i tmurno, i stvarno mi nije bilo jasno što su točno htjeli postići s tim jer je meni izgledalo pomalo smiješno kako jadni Ameri u šatorima u kojima se doslovno odvija dešifriranje prvog kontakta s Alienima nemaju novaca ni za poštenu porciju struje nego se moraju snalaziti samo uz svjetla monitora..  

    Ovaj film ne zavrjeđuje tolike hvalospjeve samo zato što je "drukčiji" film o alienima; vjerujte mi, čak i stari "Dan nezavisnosti", iako teška komercijala i film za mase, je dosta zabavniji i sadržajniji od ovoga mlakog i beskarakternog ostvarenja. 

      2/10  (jedan bod za relativno originalnu ideju iza svega, i jedan bod za trud)

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala