Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Serija House of the Dragon dobila zeleno svjetlo za 3. sezonu
Produljenje stiže netom prije premijere 2. sezone na HBO kanalu i streamingu
14. lipnja 2024.

Serija "House of the Dragon" dobila zeleno svjetlo za 3. sezonu

Foto: YouTube

Za sve obožavatelje franšize Igre prijestolja stigla je odlična vijest: njezin prequel House of the Dragon imat će i treću sezonu!

Odluka je to koju je za HBO jučer objavila Francesca Orsi, izvršna producentica HBO Programminga, koji dan prije premijere druge sezone. Orsi je pritom nahvalila tvorce serije Georgea R.R.-a Martina i Ryana Condala: „George, Ryan i ostatak nevjerojatne ekipe izvršnih producenata, glumaca i ostalih dosegnuli su sasvim nove visine s fenomenalnom drugom sezonom House of the Dragon. Očarani smo trudom koji je cijela ekipa uložila u spektakularnu drugu sezonu. … Ne možemo biti sretniji što nastavljamo priču o kući Targaryen i što ćemo gledati ovaj tim u njihovom fantastičnom poslu i za treću sezonu.“

Radnja serije House of the Dragon temelji se na Martinovoj knjizi Fire & Blood i smještena je otprilike 200 godina prije događaja koje smo gledali u Igri prijestolja kako bi ispričala kako i zašto je pala kuća Targaryen, odnosno zašto je došlo do krvavog građanskog rata. Kritičari su već nahvalili nove epizode s tim da imaju izvrnuh 88% na portalu Rotten Tomatoes, a kako će se publici svidjeti – saznat ćemo uskoro.

Glavnu glumačku postavu nove sezone čine Matt Smith, Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Matthew Needham, Sonoya Mizuno, Tom Glynn-Carney, Ewan Mitchell, Harry Collett i Bethany Antonia.

Druga sezona serije House of the Dragon kreće u noći s nedjelje na ponedjeljak, 17. lipnja u 3 ujutro po našem vremenu na HBO kanalu i streamingu Max, a bit će prikazana i kasnije istog dana u udarnom terminu (u 20 sati).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala