Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Stigao kraj za seriju Tokyo Vice
Druga sezona hit serije nedavno je završila s prikazivanjem, treća sezona već je bila u pripremi
10. lipnja 2024.

Stigao kraj za seriju "Tokyo Vice"

Unatoč izvrsnim ocjenama i velikoj gledanosti, serija Tokyo Vice nije dobila zeleno svjetlo za nastavak te se neće vratiti s trećom sezonom, vijest je kojom su ovog vikenda razočarali obožavatelje serije.

Prva sezona serije pojavila se HBO Max streaming platformi u travnju 2022. godine, a prije par mjeseci je s prikazivanjem krenula i druga sezona, koja je u travnju završila s prikazivanjem. Serija je odmah po izlasku oduševila gledatelje te obje sezone imaju visoke ocjene na svim filmskim stranicama.

Obožavatelji serije posebno su razočarani jer su očekivali treću sezonu nakon što je nedavno objavljeno kako su planovi za treću sezonu već napravljeni i da sa snimanjem planiraju krenuti krajem ove godine, ako dobiju zeleno svjetlo za nastavak. Nažalost, krimi drama se ne vraća s novom sezonom na Max, a nije poznato planira li tvorac serije J.T. Rogers tražiti neki novi dom za treću sezonu.

Sama serija temelji se na memoarima Jakea Adelsteina objavljenima 2009. godine.

Radnja je smještena u 1999. i prati američkog novinara Jakea Adelsteina (Ansel Elgort), koji postaje prvi strani novinar u prestižnim japanskim novinama. Kroz svoju karijeru zajedno s japanskim detektivom Hirotom Katagirijem (Ken Watanabe) ulazi u opasno podzemlje Tokija gdje se često susreću s jakuzama, a zajednički pokušavaju svrgnuti jednog od najopasnijih krimi šefova.

Obje sezone serije Tokyo Vice dostupne su na Max streaming platformi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala