Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Novi trailer za The Wild Robot ponovno oduševio
Glasove glavnim likovima posudili su Lupita Nyong’o i Pedro Pascal
12. lipnja 2024.

Novi trailer za "The Wild Robot" ponovno oduševio

Foto: YouTube

Iz Universal Picturesa stiže drugi službeni trailer za The Wild Robot, animiranu dramsku avanturu koju u kinima možemo očekivati kasnije tijekom godine.

Riječ je o DreamWorksovoj adaptaciji istoimene književne senzacije, New York bestselera Petera Browna o epskoj avanturi jednog robota imena ROZZUM unit 7134, skraćeno Roz. Roz se nakon brodoloma nađe na nenaseljenom otoku na kojem se mora naučiti prilagoditi surovom okruženju, te pomalo gradi odnos sa životinjama s otoka i postane posvojiteljica malenog guščića.

Brownov ilustrirani roman The Wild Robot, namijenjen školarcima, prvi je put objavljen još 2016. godine i odmah je postao fenomen te su uslijedili nastavci The Wild Robot Escapes i The Wild Robot Protects. Snažna je to priča o otkrivanju samog sebe i uzbudljivo preispitivanje spone između tehnologije i prirode, te toga što uopće znači biti živ i povezan sa živućim stvarima.

Glasove su posudili poznata glumačka imena među kojima su Oskarovka Lupita Nyong’o kao Roz, za Emmy i Zlatni globus nominiran Pedro Pascal, dobitnica Emmyja Catherine O’Hara, za Oskara nominirani Bill Nighy i Stephanie Hsu, te Kit Connor, Mark Hamill, Matt Berry i Ving Rhames. Režiju potpisuje tri puta za Oskara nominiran Chris Sanders koji je napravio scenarij prema Brownovim pričama, a koji je za DreamWorks napravio hitove poput Kako izdresirati zmaja i Croods, a za Disney Lilo & Stitch.

The Wild Robot u kinima možemo očekivati oko 27. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala