Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Malci će dobiti svoj multiverse u novoj, originalnoj najavi za Despicable Me 4
Illumination je uz naslove i datume objavio i kratak opis, sve po uzoru na filmove o superjunacima
10. lipnja 2024.

Malci će dobiti svoj multiverse u novoj, originalnoj najavi za "Despicable Me 4"

Foto: YouTube

Još malo i stiže nam ljeto, a s ljetom i početkom srpnja u kina stiže i Despicable Me 4, nastavak iz omiljene animirane franšize koji je neki dan dobio zanimljivu, zafrkantsku najavu.

Illumination i Steve Carell igrali su na kartu filmova o superjunacima i njihovih dugoročnih planova pa su na službenim stranicama, društvenim mrežama i YouTubeu, predstavili Megaverse iliti produžetak vremenske linije o Malcima. Prema objavi, najnoviji Despicable Me 4 tek je početak super-serum Malaca koji u budućnosti donose niz projekata o Mega Malcima. Projekt je to za sljedećih 100 godina pa je tako 2027. u planu solo Mega Minions film, nekoliko njegovih nastavaka, mjuzikl, naslovi koji neodoljivo podsjećaju na već poznate blockbustere, a tu su planovi i nakon 2101. godine.

Bilo kako bilo, odličan je to i originalan način za dodatnu promociju novog animiranog filma za ionako vrlo popularne i profitabilne franšize Despicable Me i Minions koja od 2010. godine oduševljava i male i velike. Despicable Me 4 četvrti je film u originalnom serijalu te šesti u cijeloj franšizi i ovaj put prati Grua koji je u potpunosti skrasio i živi s obitelji: Lucy i djevojčicama Margo, Edith i Agnes kojima se pridružio najnoviji član, Gru Jr. No, kako nikome ne bi bilo dosadno, na pomolu je najveća prijetnja dosad koju predstavljaju Maxime Le Mal i njegova fatalna djevojka Valentina.

Carell ponovno posuđuje glas Gruu, Kristen Wiig je Lucy Wilde, Miranda Cosgrove je Margo, Dana Gaier je Edith, dok Agnes još jednom ima promjenu glumice tako da joj je ovaj put glas posudila Madison Polan. Ostale glasove posudili su Joey King, Will Ferrell, Sofia Vergara i Stephen Colbert.

Despicable Me 4 kod nas je preveden Gru i Malci: Neustrašivi špijuni i u kina stiže 4. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala