Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Cynthia Erivo, Ariana Grande i Jeff Goldblum oduševljavaju u službenoj najavi za Wicked
Stigao je i novi poster, prvi dio stiže u studenom
16. svibnja 2024.

Cynthia Erivo, Ariana Grande i Jeff Goldblum oduševljavaju u službenoj najavi za "Wicked"

Foto: YouTube

Usudite se poletjeti!

Nakon čak dva desetljeća na veliki ekran stiže jedan od najomiljenijih brodvejskih mjuzikala, Wicked, koji je nakon kratkih teasera jučer konačno dobio prvi službeni trailer iz kojeg možete saznati više detalja o radnji!

Prequel je to omiljenog klasika Čarobnjak iz Oza i donosi događaje prije nego što je Dorothy pratila žutu stazu i dok još Wicked Witch of the West nije bila… Wicked. Iako smo iz sinopsisa (i mjuzikla) znali otprilike u kojem će smjeru film ići, trailer donosi uvid u tužnu prošlost Elphabe (Cynthia Erivo), vještice oduvijek neshvaćene zbog zelene boje kože, koja dolaskom na Shiz University također nailazi na nerazumijevanje i podrugljive poglede. Jedna od mean girls je i Glinda (Ariana Grande), popularna djevojka navikla na pozornost i privilegije.

No, čini se kako će Elphaba i Glinda malo-pomalo postati prave prijateljice, barem dok ne upoznaju Čarobnjaka iz Oza (Jeff Goldblum) i Elphaba shvati da on nema prave moći. Barem ne onakvu kakve ona ima. U tom trenutku životni put ovih prijateljica poprima sasvim drugačiji oblik koji će ih na kraju odvesti do vještica koje kasnije znamo kao Glinda the Good i Wicked Witch of the West.

Ovu fantastičnu glumačku postavu još čine Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James i Keala Settle. Režiju potpisuje Jon M. Chu, a scenarij Winnie Holzman i Stephen Schwartz.

Wicked: Part One u kinima očekujemo 27. studenog, a Wicked: Part Two planiran je za 26. studenog 2025. godine. Novi poster možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala