Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kći Charlieja Harpera je gay
Umjesto Angusa T. Jonesa ekipi serije će se pridružiti ženska glumica, no još nije poznato tko će to biti

Kći Charlieja Harpera je gay

Dva i pol muškarca možda su izgubila 'polovicu', ali sada će dobiti novog člana, odnosno članicu jer je riječ o izvanbračnoj kćeri Charlieja Harpera.

Iako je otprije poznato kako će glumačku postavu vjerojatno popuniti žena, E! News saznaje kako je to sad sigurno te osim što će imati 21 godinu bit će 'seksi, prekrasna i gay'. Imenom Jenny, Charlijeva kćer dijelit će mnogo sličnosti sa svojim pokojnim ocem, posebno ljubav prema ženama.

Glumica koja će ju utjeloviti trebala je postati dio stalne postave, no trenutno se razmišlja da ipak za početak bude u gostujućoj ulozi, a lik će se razvijati ovisno o tome kako je publika prihvati.

Jenny će se doseliti iz New Yorka u Los Angeles, a moguće je da ćemo upoznati i njezinu majku, no producenti u to još nisu sigurni. Kome će pripasti uloga, još nije poznato.

Podsjetimo, još smo u svibnju saznali da 'polovicu muškarca' više nećemo gledati zbog glumčevih (Angus T. Jones) studijskih obaveza te izjave da tu seriju smatra nemoralnom. Chuck Lorre izjavio je da će se Angus pojaviti svako toliko koliko mu studijske obaveze budu dopuštale, no niti to još nije sigurno.

Jenny ćemo imati prilike vidjeti već u prvoj epizodi najnovije sezone koja u produkciju kreće krajem kolovoza. Razlog zbog kojeg su u CBS-u odlučili uvesti gay lik jest kako bi se približili LGBT zajednici jer su u nedavnom istraživanju pali na posljednje mjesto među najvećim mrežama sa samo 8% programa s gay glumcima i/ili likovima.

D.L. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    1 0
    Iwax iwax @ 20.11.2013. 19:05
    Nije bilo potrebe snimanja 9. i ostalih sez. bez charlia.
  • #5
    1 0
    Joker12 joker12 @ 20.11.2013. 18:14

    rorschach

    serije bi se onda trebala zvati, Žena (Jenny), muškarac (Wladen) i pol (Alan).

  • #4
    2 0
    Shizuma shizuma @ 10.7.2013. 22:49

    @gordan nema potrebe brisati neka se vidi što MOJ TV misli o takvim izljevima :D .. a uvijek možeš poslati obavijest u privatnu poruku da njoj i sličnima ovako što ne padne ponovno na pamet.

  • #3
    4 1
    gordan gordan @ 10.7.2013. 22:39

    Ako obrišem prvi post obrisat će se svi postovi iz teme, odnosno cijela tema, a žao mi lizistratinog komentara. Osim toga mislim da 10 dislajkova na prvi post dovoljno govori neni što mislimo o njenom svjetonazoru. No, obrisat ću ako želite.

  • #2
    10 2
    Lizistrata lizistrata @ 10.7.2013. 17:26

    Drži svoje zadrte komentare za sebe, jer koliko god uživala u dijeljenju takvih izjava sa svojim društvom ovo je ipak javni prostor i bilo bi lijepo držati se pravila pristojnog ponašanja. Nemaš pravo nikoga nazivati bolesnikom, jer niti je lijepo, niti pristojno, niti civilizirano, a ako ti već cijela priča ide na živce radije se suzdrži od čitanja takvih članaka ili barem cenzuriraj komentare, isto onako kao što ja na svaku vjersku izjavu okrenem drugu stranicu i odem svojim putem a ne vrijeđam; s razlikom da ne znam što su homoseksualci toliko zlo učinili svijetu, a ono što su homofobi napravili kroz svoje djelovanje stalo bi u knjigu s popriličnim brojem stranica.

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala