Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mladi Sheldon završava sa 7. sezonom
Finalna sezona na CBS-u kreće u veljači sljedeće godine

"Mladi Sheldon" završava sa 7. sezonom

Foto: YouTube

Dogodovštine malog Sheldona stižu svom kraju.

CBS je ovih dana potvrdio da će nadolazeća sedma sezona njihove hit serije Mladi Sheldon (Young Sheldon), koja stiže u veljači sljedeće godine, ujedno biti i posljednja. Prequel Teorije velikog praska tako će završiti nakon punih sedam godina prikazivanja.

Mladi Sheldon s prikazivanjem je krenula 2017., a Teorija velikog praska završila je 2020. nakon 13 uspješnih godina. CBS navodi kako je prequel serija po epizodi prosječno imala 11 milijuna gledatelja. Seriju su osmislili Chuck Lorre i Steve Molaro. Sedma će sezona biti najkraća dosad zbog SAG-AFTRA štrajka koji je ugasio razne holivudske produkcije na gotovo šest mjeseci.

„Kao prequel jedne od naših najvećih komedija, Mladi Sheldon samo je dokazao da munja nekad pogađa dvaput u isto mjesto. Uspjela se izdvojiti sa svojom jedinstvenom glumačkom postavom koja nam je postala kao obitelj od prvog trenutka kad smo ih vidjeli zajedno na ekranu, te su oživjeli likove svim srcem i privukli gledatelje od početka“, rekla je u službenoj izjavi predsjednica CBS Entertainmenta Amy Reisenbach i zahvalila izvršnim producentima (Chuck Lorre, Steve Molaro, Steve Holland) te cijeloj scenarističkoj i producentskoj ekipi na dosadašnjih divnih šest sezona. „Jedva čekamo vidjeti posljednju sezonu i kako će se ona odviti te koja će dati prikladan kraj s najboljim mogućim epizodama za naše obožavatelje“, još je dodala.

Odličnu glumačku postavu Mladog Sheldona čine Iain Armitage kao Sheldon, Zoe Perry je Mary Cooper, Lance Barber je George Cooper Sr., Annie Potts je Connie Meemaw Tucker, Montana Jordan je Georgie Cooper Jr., a Raegan Revord gledamo kao Missy Cooper. Jima Parsonsa, originalnog Sheldona iz Teorije velikog praska, slušamo kao naratora serije.

Mladi Sheldon s premijernom epizodom sedme sezona na CBS stiže 15. veljače 2024., a finalno jednosatno finale bit će emitirano tri mjeseca kasnije, 16. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala