Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gru i Minionsi ponovno osvojili publiku
Nastavak animiranog filma smjestio se na prvo mjesto zarade ovaj vikend, a slijedi ga Johnny Depp kao "Usamljeni osvetnik"

Gru i Minionsi ponovno osvojili publiku

Nije nikakvo iznenađenje da su Gru i njegovi Minionsi postigli jedan od najboljih otvaranja za animirane filmove, a pomogla im je i činjenica da su se počeli prikazivati u prazničnom vikendu (4th July ili Dan nezavisnosti u SAD-u).

Gru na supertajnom zadatku je tijekom tih 5 dana zaradio 142,1 milijun američkih dolara na domaćem tržistu, a sveukupna zarada iznosi oko 293 milijuna dolara, prenosi BoxOfficeMojo. Time su prestigli dosad nepobjedivu Priču o igračkama 3 (141 milijun u SAD-u također u 5 dana) te dokazali popularnost sad već branda Despicable Me.

Na trećem mjestu su očekivano Specijalne agentice za koje je zanimljivo spomenuti da im je gledanost pala 36%, slično kao i TED-u prošle godine u isto vrijeme. Četvrta su Čudovišta sa sveučilišta koja su do sada zaradila 216,1 milijun dolara u SAD-u, a u ostatku svijeta 184 milijuna što znači fantastičnih 400 milijuna dolara.

Svjetski rat Z i dalje ima dosta dobru gledanost pa se smjestio na peto mjesto, čime ekipa koja je radila na filmu može biti zadovoljna. Jamie Foxx i Channing Tatum ne mogu biti zadovoljni jer je Misija: Bijela kuća nakon otvaranja prošli vikend pala za 46% i za sada zaradila svukupno manje od 50,5 milijuna dolara.

Kao zanimljivost vrijedi izdvojiti stand-up film Kevin Hart: Let Me Explain koji se počeo prikazivati na 876 lokacija i zaradio 17,5 milijuna dolara koji naspram blockbustera ne djeluju mnogo, no film se smjestio na peto mjesto stand-up komedije svih vremena.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala