Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan: Nikada nisam imala pravu ljubav!
Glumica Lohan savršeno se snašla u ulozi Elizabeth Taylor u novoj drami "Liz and Dick" koja govori o životu ove filmske dive

Lindsay Lohan: Nikada nisam imala pravu ljubav!

Foto: PR Photos


Mnogi tvrde kako je to upravo zbog toga što njihovi životi imaju mnogo podudarnosti. Naime, obje su bile iznimno uspješne zvijezde dok su bile djeca, ali isto tako bile su meta napasnih fotoreportera te imale niz ljubavnih afera. Jedina razlika je ta što 26-godišnja Lohan još nije pronašla svog Richarda Burtona. Iako se zabavljala s Bruceom Willisom, Christianom Slaterom, Colinom Farrellom i Jaredom Letom, Lohan ipak još nije pronašla onog pravog.

- Mogu samo zamisliti kako bi to bilo imati ljubav kao što su je imali Elizabeth i Richard. To je predivno. Ljubav je zastrašujuća i ja još nisam našla onu pravu osobu. Pronalazim se u rečenici Liz Taylor: Volim biti zaljubljena, i zaista volim, nema ničeg boljeg od tog osjećaja, nadam se da ću uskoro i ja pronaći pravu osobu. Voljela sam jednog ili dvojicu, ali nisam pronašla pravu ljubav - ispričala je Lohan.

Inače, filmom "Liz and Dick" Lindsay Lohan je najavila svojevrsni povratak pred kamere nakon dvogodišnje pauze tokom koje je bila ne rehabilitaciji u centru Betty Ford zbog ovisnosti i nasilnog ponašanja. Uvjetnu kaznu još uvijek izdržava, ali glumica kaže kako se trudi u javnosti više ne biti poznata isključivo kao "zločesta djevojka", prenosi Klix.

- Borila sam se za ulogu u ovoj drami jer sam povezana s njom. I Liz je bila pod budnim okom javnosti, mediji su bili opsjednuti njom, njezinim vezama i oscilirajućim životom. Obje imamo jaku volju. Naučila sam od nje da je u redu voljeti i biti povrijeđen. Ona i Burton su se voljeli toliko snažno da je to zastrašujuće - rekla je Lohan.

 

L.M./MojTV

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala