Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan sve iznenadila na premijeri Mean Girls
Nova verzija danas kultnih "Opasnih djevojki" u odabrana kina stiže 12.1. prije dolaska na streaming

Lindsay Lohan sve iznenadila na premijeri "Mean Girls"

Foto: YouTube/X

Lindsay Lohan sve je iznenadila pojavljivanjem na američkoj premijera filma Mean Girls.

Glumica je oduševila izgledom i eleganciom u ponedjeljak navečer u New Yorku na premijeri na kojoj je predstavljena nova verzija danas kultne tinejdžerske komedije Opasne djevojke u kojima je Lohan igrala glavnu ulogu Cady Heron. Na crvenom tepihu Lohan se srela i s Tinom Fey koja je režirala remake, a koja je u obje verzije glumila Ms. Norbury. Naravno, Lohan nije propustila fotografirati se s glavnom zvijezdom novog filma, Angourie Rice, koja je utjelovila novu Cady.

Mnogi su se već ranije pitali hoće li Lohan i ostale glavne junakinje (Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert) imati barem nekakav cameo u novom filmu, a to je pitanje ponovno bilo postavljeno Tini Fey na crvenom tepihu. Zagonetno je odgovorila: „Ne mogu vam to otkriti, ali mogu reći da imamo neke zbilja zabavne cameo uloge. Ashley Park je u filmu, Tim Meadows također, imamo i neke zabavne influencere. Tko je sve u pitanju, vidjet ćete u petak!“

Nove Mean Girls također nas upoznaju s novom učenicom Cady Heron (Rice) koja je odmah primljena među popularnu ekipu takozvanih Plastika kojima vlada Regina George (Reneé Rapp) te koju slijepo prate Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Cady će nesvjesno privući pažnju Regininog bivšeg dečka Aarona Samuelsa (Christopher Briney) čime će postati Reginina neprijateljica broj 1. Uz pomoć Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey) Cady će nastojati srušiti kraljicu Reginu i uspostaviti mir u srednjoj školi.

Mean Girls u odabrana (američka) kina stižu ovog petka, 12. siječnja nakon čega stiže na streaming Paramount+, no datum izlaska još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala