Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sheldon Cooper iz Teorije velikog praska upoznaje svoje idole
Najveći štreber u seriji upoznao je Vulkanca Spocka i fizičara Stephena Hawkinga

Sheldon Cooper iz "Teorije velikog praska" upoznaje svoje idole

Najveći štreber u ekipi likova iz serije Teorija velikog praska napokon je dobio priliku upoznati čak dvojicu svojih najvećih idola. Kako izgleda kada najpoznatiji Vulkanac, Spock, koji posudi glas Sheldonovoj najdražoj kolekcionarskoj lutki, a teoretski fizičar, Stephen Hawking, pomrsi Sheldonove planove, gledatelji će moći vidjeti u premijernim epizodama pete sezone koje će biti emitirane u petak, 6. srpnja u 21.25 sati na RTL2.

S obzirom da pametnjaković Sheldon Cooper 'religiozno' obožava Mr. Spocka, prvog časnika svemirskog broda Enterprise iz Zvjezdanih staza, nakon pet godina producenti serije Teorija velikog praska uspjeli su nagovoriti glumca Leonarda Nimoya da još jednom postane legendarni Vulkanac i posudi glas kolekcionarskoj lutki koju Sheldon ponosno drži na svom radnom stolu.

Ali Nimoy nije jedina zvijezda koja se priključila velikom popisu gostiju. I dok je Mr. Spock posudio samo glas, svjetski priznati teoretski fizičar i kozmolog, Stephen Hawking, prihvatio je pojaviti se u epizodi u kojoj će posjetiti Sheldona na radnom mjestu, a sve kako bi s njim, kao svojim vatrenim obožavateljem, podijelio neke stručne zamisli. No situacija će se, naravno, izmaći kontroli.

Peta, posljednja snimljena i producirana sezona serije Teorija velikog praska, koja je u SAD-u bila prikazana ove godine, završit će s prikazivanjem na RTL2 u utorak 10. srpnja, i to spektakularnim vjenčanjem Howarda Wolowitza i njegove odabranice Bernadette, prije negoli se mladoženja 'lansira' u svemir.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala