Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 24.2.
Večeras na malim ekranima pratite par napetih serija i mnoštvo vrhunskih filmskih ostvarenja

TV Preporuke dana - Subota 24.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24. veljače.

SERIJE

Zločinački umovi, RTL 2 u 20h
Istražitelji odlaze u Meksiko kako bi pomogli policiji u lovu na serijskog ubojicu starijih žena. Lokalne vlasti dočekuju ih s nepovjerenjem jer vjeruju da američki profileri ne mogu shvatiti kako meksička nacija funkcionira.

Teorija velikog praska, RTL 2 u 21:30h
Sheldon zaposli atraktivnu, i vrlo pametnu studenticu Alex da mu pomogne u istraživanju. Amy i Penny ubrzo postanu ljubomorna na Alex koja se previše druži s njihovim momcima. U međuvremenu, Howard pati za životom na Zemlji…

FILMOVI

Tajna jezera Devil's Den, Doma TV u 20h
Dobitnici Oscara Reese Witherspoon i Colin Firth po prvi puta zajedno u napetom trileru snimljenom prema istinitom događaju. Nakon što je troje malene djece divljački ubijeno, troje teenagera nađu se pred optužbom da su ih žrtvovali tijekom sotonističkog rituala. Ubrzo postaje jasno kako su adolescenti nevini, no jednako jeziva ostaje činjenica da će se počinitelj ovog strašnog zločina izvući nekažnjen.

Čuvari mora, RTL u 20:15h
Ben Randall (K. Costner) najuspješniji je spasilac obalne straže od njezina osnutka, ali neuspješan u osobnom životu. Nakon nesreće u kojoj nastrada cijeli njegov tim, pretpostavljeni mu žele dati vremena da se oporavi od gubitka, pa ga zaposle kao instruktora u školi za spasioce. Kad to preuzme Ben Randall, treninzi postaju iznimno naporni, pa mu kolege prigovaraju, ali on ne odustaje od svog "programa". Najsposobniji među polaznicima, Jake Fischer (A. Kutcher), postiže u svemu najbolje rezultate, a Randall u njemu vidi sebe u mladim godinama.

Sjećanja ubojice, Nova TV u 20:15h
Alex Lewis je plaćeni ubojica kojeg prati savršena reputacija i preciznost. Kad se nađe u velikoj dilemi on će odbiti dovršiti posao koji krši njegov moralni kodeks, što se naravno neće svidjeti njegovim poslodavcima. Alex potom kreće u opasnu i smrtonosnu potragu za naručiteljima ubojstva prije nego ga oni sami, ali i FBI agent Vincent Serra (Guy Pearce) pronađu. Istovremenu u bijegu od kriminalaca i agenata, Alex se bori s gubitkom pamćenja što uvelike utječe na njegove odluke i onemogućava mu da posao dovrši do kraja.

Sjena špijuna, Doma TV u 22h
Radnja je smještena u vrijeme Hladnog rata i temelji se na istinitoj priči o Grevilleu Wynneu (Cumberbatch), britanskom poslovnom čovjeku koji je zbog svojih čestih putovanja postao zanimljiv tajnoj obavještajnoj službi MI6 koja ga je potom regrutirala u jednog od kurira za najtajnije informacije. Wynne je sklopio tajno i opasno partnerstvo sa sovjetskim časnikom Olegom Penkovskyjem (Ninidze) kako bi došao do tajnih informacija potrebnih da se spriječi nuklearni rat i smiri kubanska raketna kriza.

Iz Pariza s ljubavlju, Nova TV u 22:30h
Charlie Wax (J. Travolta) je tajni agent opasnog izgleda i još goreg ponašanja, koji je upravo poslom u Parizu. James Reece (J. Rhys Meyers) je sušta suprotnost - niskopozicionirani zaposlenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran, a odnedavno i zaručen za lijepu Francuskinju Carolinu (K. Smutniak). Unatoč prividnom zadovoljstvu, James bi jako volio napredovati u poslu, a najviše ga oduševljava CIA kao trajna mogućnost. Kada mu se pruži prilika za promaknuće, on počne raditi s Charlijem na slučaju narko-lanca, a koji će se razviti u nešto mnogo kompliciranije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala