Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Zavirite u film Larin izbor: Izgubljeni princ
Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće tv serije u kinima se počinje prikazivati 28. lipnja

VIDEO: Zavirite u film "Larin izbor: Izgubljeni princ"

Foto: Nova TV

Prva sezona megauspješne serije "Larin izbor" ostavila je svoje vjerne gledatelje u šoku i nevjerici.

Mali Zlaja, sin velike ljubavi Jakova i Lare, te jedini nasljednik obitelji Zlatar, nestao je u avionskoj nesreći koja je zauvijek razdvojila njegove roditelje. Lara se zaredila, nesposobna za svjetovni život bez sina, uz muškarca kojeg voli, ali i kojeg krivi za nesreću, a Jakov se otisnuo na more, odlučujući se na život vuka samotnjaka.

Nekoliko godina poslije, nevjerojatnom igrom slučaja, Jakov pristaje na otok da bi dostavio svoj ulov na lokalnu peškariju te ugleda dijete za koje misli da je Zlaja. Gonjen instinktom, ostaje na otoku, koji se priprema za godišnju procesiju svoje zaštitnice pulice Biance, koja stanovništvu donosi sreću. Procesiju ove godine predvodi dječak Noel, sin lokalnog moćnika Viktora Morlacija, koji terorizira cijelo mjesto.


Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije, "Larin izbor: Izgubljeni princ" u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja.

Film "Larin izbor: Izgubljeni princ" režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Spomenimo i kako je uz posljednju epizodu prve sezone bilo više od 940 000 gledatelja. "Larin izbor" bila je u srijedu 20. lipnja najgledaniji program dana na svim televizijama ostvarivši gledanost od 22,7 posto te 58,1 posto udjela u gledanosti. Time je Nova TV u srijedu bila najgledanija televizija cijelog danu ostvarivši pritom 33,29 posto udjela u gledanosti.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala