Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Epski završetak mediteranske hit priče omiljene Lare i kapetana Jaše
U srijedu, 03. srpnja na malim ekranima Nove TV emitirat će se posljednja epizoda serije 'Larin izbor'

Epski završetak mediteranske hit priče omiljene Lare i kapetana Jaše

Foto: NOVA TV

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija ove će srijede doživjeti svoj finale. Serija 'Larin izbor' rušila je rekorde gledanosti te postala jedna od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije. Konačan rasplet gledatelji će uskoro moći vidjeti na malim ekranima.

Glavnu junakinju utjelovila je Doris Pinčić, kojoj je uloga Lare ujedno i prva velika naslovna uloga. Popularnost serije vinula je mladu zadarsku glumicu u zvjezdane visine, a gotovo ne postoji osoba u zemlji, ali i šire, koja ne poznaje lik nježne, romantične, ali i borbene Lare Zlatar. Ulogu kapetana Jaše imao je najpoželjniji hrvatski glumac Ivan Herceg, dok je njegovog zločestog polubrata maestralno odglumio Filip Juričić.

Odlična priča iz pera Jelene Veljače, odlična glumačka postava te ljepote Jadrana, omogućile su da Larin izbor zaživi izvan granica Lijepe naše. Tako su zaplete lijepe junakinje pratili i diljem Europe i Bliskog istoka. Serijom Larin izbor Nova TV je započela novi trend u hrvatskoj TV industriji te uspješno plasirala domaću seriju izvan granica Europe.

Soundtrack Tončija Huljića, Larin izbor osim što je donio osjećajne trenutke i 'zaokružio' melodijama priču, postao je iznimno popularan. Pjesme 'Samo ljubav ostaje' i 'Providenca' postale su veliki hitovi, a ova potonja nominirana i za Porin.

Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok su se scene interijera prostirale kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu. Prva sezona serije okrunjena je filmom 'Larin izbor:Izgubljeni princ', koji je jedan od najgledanijih hrvatskih filmova u kinima.

U posljednjoj epizodi Karmen, Larina najbolja prijateljica ubrzo očekuje prinovu, a ljubavna priča između Leile i Dinka doživjet će svoj sretan kraj. Kako završava priča naših glavnih junaka Lare i Jakova, ne propustite pogledati!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala