Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Larin izbor: Izgubljeni princ već pogledalo 11.000 gledatelja
Rekord drži "Maršal" koji je u prvom vikendu prikazivanja 1999. godine pogledalo 32.032 gledatelja

"Larin izbor: Izgubljeni princ" već pogledalo 11.000 gledatelja

Foto: Nova TV

Nakon televizijske publike, Lara je osvojila i onu u kinodvoranama. Tijekom prva četiri dana prikazivanja filma "Larin izbor: Izgubljeni princ" pogledalo je 11.105 gledatelja, što je najveće kinootvaranje nekog domaćeg filma u posljednjih deset godina. Rekord drži "Maršal" koji je u prvom vikendu prikazivanja 1999. godine pogledalo 32.032 gledatelja. No "otvaranje" filmskog nastavka "Larinog izbora" svejedno je impozantno s obzirom na činjenicu da je distribucija ograničena.


- Drago mi je da se ljubav prema Lari nastavila i u kinodvoranama. Zahvalio bih cijeloj ekipi, onoj ispred i iza kamera jer smo svi zajedničkim snagama pridonijeli ovom uspjehu - kazao je redatelj filma Tomislav Rukavina, koji itekako može biti zadovoljan jer je do dolaska njegova filma u kina rekord najgledanijeg u posljednjih pet godina držao dječji igrani film "Koko i duhovi" koji je u njegovom prvom vikendu prikazivanja pogledalo 6.884 tisuće gledatelja.

Treći na popisu najgledanijih novijih domaćih kino uradaka jest kontroverzni film Branka Schmidta "Ljudožder vegetarijanac" s Reneom Bitorajcem u glavnoj ulozi koji je u deset dana pogledalo 5.759 gledatelja, dok ga je u prvom vikendu gledalo 2.246 gledatelja, piše novilist.hr. Film "7 seX 7" Irene Škorić u prvom vikendu prikazivanja pogledalo je 1.842, dok je dramu "Lea i Darija" Branka Ivande gledalo 1.424 gledatelja.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala