Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Beckham: Kraljevsko vjenčanje bit će fascinatno
Odbrojavanje do "vjenčanja stoljeća" pri samom je kraju - održana je generalna proba, a slavni gosti pristižu

David Beckham: Kraljevsko vjenčanje bit će fascinatno

Foto: PRphotos

Kad se proslavio kao nogometaš, David Beckham odveo je baku i djeda u razgledavanje Buckinghamske palače. Kaže kako je njegov djed služio u britanskoj vojsci i na to je jako ponosan. Beckhama je kraljica Elizabeta II 2003. odlikovala titulom časnika britanskog carstva. Sada su ga princ William i Kate Middleton još više usrećili time što su ga pozvali na svoje vjenčanje, piše 24 sata.

- Kraljevsko će vjenčanje biti fascinantno. To je prava stvar koja Britaniji treba - rekao je ushićeni Beckham dodajući kako narod obožava kraljevsku obitelj.


Predbračni ugovor

Iako se očekuje pravo vjenčanje iz bajke, sretni mladenci ipak su vrlo realni. Tako su potpisali predbračni ugovor, piše njemački Bild. Iako se njegov sadržaj drži u strogoj tajnosti u utorak su u javnost procurile neki detalji.

Williamovo osobno bogatstvo procjenjuje se na 15 milijuna eura, a nakon smrti kraljice Elizabete naslijedit će oko 400 milijuna eura. U slučaju rastave, Kate nema pravo na njegovu imovinu već jedino na određeni novčani iznos. Stručnjaci smatraju da je riječ o milijunskom iznosu uz godišnji novčani dodatak. U slučaju da se Kate ponovno uda, iznos će biti smanjen, a ukoliko se bude indiskretno ponašala u javnosti ostat će bez ikakve novčane naknade. Njihova djeca bi u slučaju rastave ostala živjeti s Williamom, a Kate bi ih, kao i njezini roditelji, imali pravo posjećivati.

Pripreme pri kraju

Pripreme za vjenčanje stoljeća pri samom su kraju. Jučer je održana generalna proba vjenčanja u Westminsterskoj opatiji. Probi su nazočili visoki svećenici, mladenkini roditelji Michael i Carol Middleton, zatim Williamov kum te brat princ Harry.


Princ William i njegova buduća supruga već su imali nekoliko proba vjenčanja na raznim lokacijama, ali jučerašnja je prva u Westminsterskoj opatiji, u srcu Londona, gdje će se zaručnici i vjenčati u petak, 29. travnja. Dok je vjenčanje princa Charlesa i lady Diane pratilo oko 750 milijuna ljudi diljem svijeta, očekuje se da će ovog petka ta brojka premašiti jednu milijardu.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala