Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalna sezona Krune stiže u dva dijela, poznati datumi premijera
6. sezona bit će smještena na kraj 1990-ih i početak 2000-ih koje je obilježila smrt princeze Diane

Finalna sezona "Krune" stiže u dva dijela, poznati datumi premijera

Foto: YouTube

Posljednja sezona nagrađivane serije Kruna bit će podijeljena u dva dijela od kojih prvi stiže već sljedeći mjesec.

Netflix je jučer uz prigodni najavni video otkrio plan premijera, a u središtu je lik kraljice Elizabete II koju vidimo i čujemo kroz glumice Claire Foy, Olivije Colman i Imelde Staunton čime se odaje počast ovom putovanju koje je pokrilo nekoliko desetljeća, ali i glumicama koje su odlično odradile svoj posao.

Prvi dio šeste sezone ima četiri epizode i na streaming stiže 16. studenog nakon čega nas čeka skoro mjesec dana pauze prije drugog dijela sezone, odnosno zadnjih šest epizoda koje će se na Netflixu naći 14. prosinca. Iako smo navikli da Netflix sezone svojih serija izbaci odjednom i navikli smo se na bingeanje, ovo svakako nije prvi put: prisjetimo se, četvrta sezona također hit serije Stranger Things izbačena je u dva dijela sa sedam epizoda četvrte sezone u svibnju prošle godine da bi u srpnju stigle još dvije epizode.

Povijesna dramska serija Petera Morgana pokrit će kasne 1990-e i početak 2000-ih iliti period koji u obilježila tragična smrt voljene princeze Diane koju su, kako su producenti već ranije rekli, htjeli odraditi što nježnije. Šesta sezona pokazat će i početak romanse između princa Williama i Kate Middleton dok su oboje studirali na Sveučilištu St. Andrews.

U novoj, finalnoj sezoni Krune uz Staunton kao kraljicu Elizabetu II glume Elizabeth Debicki kao princeza Diana, Ed McVey kao princ William, Luther Ford kao princ Harry, Meg Bellamy je Kate Middleton, Jonathan Pryce princ Phillip, Dominic West princ Charles, a Olivia Williams glumi Camillu Parker-Bowles.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala