Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za epsku završnicu serije Kruna
Drugi dio šeste sezone na Netflix stiže 14.12., a u najavi je najveći fokus na kraljicu Elizabetu II (Imelda Staunton)

Trailer za epsku završnicu serije "Kruna"

Foto: YouTube

Serija Kruna (The Crown) priprema se za svoj epski završetak, a službeni trailer za drugi dio šeste sezone potvrda je onoga što je njezin tvorac Peter Morgan od početka govorio: bit će to poput ljubavnog pisma Kraljici.

Stiže nam tako završetak kraljevske priče koja je počela još 2016. godine, bila po mnogo čemu kontroverzna, ali koja je osvojila svijet i mnogobrojne nagrade. U najavi vidimo Williama (Ed McVey) koji mora hiniti osmjehe za slikanje obiteljskog portreta te njegov bunt protiv (tada) princa Charlesa (Dominic West) nakon smrti majke princeze Diane (Elizabeth Debicki), što je bio fokus prve četiri epizode koje su od 16. studenog dostupne na streamingu.

Nakon što se prvi dio finalne, šeste sezone bavio kobnom, tragičnom automobilskom nesrećom princeze Diane i Dodija Fayeda (Khalid Abdalla), drugi dio predstavlja odrasle prinčeve Williama i Harryja (Luther Ford), a stiže nam i Meg Bellamy kao dugo očekivana Kate Middleton.

Jedna od prvih i to nedavno objavljenih fotografija iz serije bila je Kateina poznata prozirna haljina s kojom je navodno prvi put zapela Williamu za oko 2002. godine. U ostalim ulogama su Jonathan Pryce kao princ Philip, Lesley Manville kao princeza Margaret, Claudia Harrison kao princeza Anne i Bertie Carvel kao Tony Blair.

Kruna s posljednjih šest epizoda na Netflix stiže 14. prosinca, a pokrit će razdoblje od 1997. do 2005. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala