Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Renee Zellweger nikada nije htjela postati slavna
Poznata glumica odselila se iz rodnog Teksasa samo zato jer joj je bilo dosadno, a uspjeh duguje slučajnosti

Renee Zellweger nikada nije htjela postati slavna

Foto: PRphotos

Prije nego je postala dobitnica Oscara Renee Zellweger, bila je obična djevojka iz Teksasa koja malim koracima započinje karijeru. Započela ju je u jednoj teksaškoj reklami za pivo, a prvi filmski set uključivao je jurnjavu s motornom pilom. Zellweger tada nije ni sanjala da je čeka uspješna filmska karijera u Hollywoodu.

- Nikad nisam ni razmišljala o tome da budem slavna. Preselila sam se u Los Angeles jer više nisam znala što da radim u Austinu. Da su u to vrijeme postojali filmski studiji u Austinu, vjerovatno ne bi bila nigdje otišla - rekla je 41-godišnja glumica na ceremoniji Filmskog udruženja Austina, gdje je primljena u teksaški Dvoranu slavnih.


Zellweger, rođena je i odrasla u mjestu Katy, Teksas, a pohađala je University of Texas, zajedno s Matthewom McConaugheyem. Jedna od prvih velikih uloga njene karijere bila je ona u filmu Richarda Linklatera Dazed and confused - Osjećam se veoma sretnom što sam bila jedna od uzvišenih statista u Dazed and confused. Naučila sam mnogo o tome kako funkcionira filmski set i koje su obveze izvođača koji su sudjeluje u timskom trudu - kaže Renee.

Rad na nastavku horrora Povratak teksaškog masakra motornom pilom također je imao svoje trenutke podučavanja - Bio je to najbolji petotjedni plan vježbanja u mom životu. Nema ništa bolje od motorne pile što bi te moglo motivirati da brže trčiš - našalila se Zellweger.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala