Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


SAG Awards 2020.: Parazit ušao u povijest, ali svi pričaju o Bradu i Jen
Dobitnici su ostali u sjeni susreta Brada Pitta i Jennifer Aniston koji su mnogi "godinama čekali"

SAG Awards 2020.: "Parazit" ušao u povijest, ali svi pričaju o Bradu i Jen

Foto: Twitter/Entertainment Tonight

Crnohumorni triler Parazit sinoć je osvojio nagradu za najbolji film na 26. po redu SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) čime je ušao u povijest kao prvi film na stranom jeziku koji je osvojio glavnu nagradu!

Parazit je južnokorejski triler koji je postao svjetski fenomen: u kinima diljem svijeta je zaradio skoro 140 milijuna dolara, kritičari ga proglašavaju filmom godine, a nominiran je i za šest nagrada Oscar među kojima su i najvažnije (najbolji film, najbolji strani film, najbolji redatelj, najbolji originalni scenarij).

Netflixova serija Kruna proglašena je najboljom dramskom serijom iako je s novom sezonom došla nova glumačka postava, a Amazonova The Marvelous Mrs. Maisel najboljom humorističnom serijom iako su mnogi mislili da će tu nagradu odnijeti favorizirana Fleabag.

Nagrade nisu zaobišle ni Joaquina Phoenixa koji je proglašen najboljim glavnim glumcem (Joker) čime je postao jedan od rijetkih koji je dobio ovu nagradu za film temeljen na stripu. Phoenix je u svom govoru zahvale imao samo riječi hvale za ostale nominirane u toj kategoriji te je spomenuo preminulog Heatha Ledgera i njegovu nezaboravnu interpretaciju Jokera u Nolanovom Vitezu tame. Njegov dirljivi govor pogledaj u nastavku.

Renee Zellweger proglašena je najboljom glavnom glumicom za svoju fantastičnu transformaciju u Judy Garland u filmu Judy, a Laura Dern najboljom sporednom glumicom u Netflixovom filmu Marriage Story.

Ipak, najviše pažnje privukao je susret Jennifer Aniston i Brada Pitta. Aniston je dobila nagradu kao najbolja glumica u dramskoj seriji za The Morning Show, dok je Pitt proglašen najboljim sporednim glumcem u Tarantinovom filmu Bilo jednom... u Hollywoodu. Bivši supružnici za koje neki navijaju da ponovno postanu par susreli su se u backstageu i izmijenili nekoliko riječi, a fotografije njihovog susreta su obišle svijet.

Posebno se ističe ona na kojoj Pitt drži Aniston za ruku i ne pušta je dok ona odlazi od njega što je potaknulo glasine: jesu li ponovno zajedno, želi li Brad opet biti s Jen ili je pak Jen dosta svega pa je otišla svojim putem. Nitko ne zna istinu, ali spomenuta fotografija se dijelim putem svih društvenih mreža uključujući Instagram, Twitter i Facebook.

Cijeli popis nominiranih i dobitnika možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala