Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kultni filmovi na Klasik TV-u!
24 sata dnevno bogata i iznimno atraktivna produkcija filmova i serija bivše Jugoslavije

Kultni filmovi na Klasik TV-u!

U svega nekoliko mjeseci od početka emitiranja kabelski kanal Klasik TV postao je jedan od najgledanijih kabelskih programa u nas, što s obzirom na dobro poznatu glad za domaćim i ex-domaćim filmovima, i ne iznenađuje. Naime, Klasik TV je filmski program koji 24 sata dnevno prikazuje filmove i serije nastale u Hrvatskoj i drugim zemljama bivše Jugoslavije, a upravo sjajni rezultati gledanosti svjedoče kako je ta produkcija mnogo bogatija i atraktivnija nego što se ponekad misli.

Atraktivni naslovi, već godinama zapostavljeni u hrvatskom eteru

Svi koji kod kuće već imaju MaxTV ili OptiTV u to se, uostalom, mogu uvjeriti i u sljedećim tjednima i mjesecima u kojima će na Klasik TV-u biti prikazano nekoliko desetaka iznimno atraktivnih naslova od kojih neki već godinama nisu emitirani u hrvatskom eteru.

Među njima se posebno izdvajaju kultni naslovi Slobodana Šijana, kao što su primjerice "Maratonci trče počasni krug", crna komedija o obitelji pogrebnika i njihovom međusobnom sukobu, ali i otvorenom ratu s lokalnim gangsterom Bilijem Pitonom. Premijera "Maratonaca" je u subotu 12. veljače (drugo prikazivanje 27. veljače).

Mjesec dana kasnije, 12. ožujka, na rasporedu je "Ko to tamo peva", po mnogima jedan od najboljih filmova snimljenih u bivšoj državi u kojem pratimo bizarno putovanje jednog rasklimanog autobusa i pustolovine njegovih putnika na sam dan njemačkog napada na Beograd.

Filmski klasici za nostalgičare i neke "nove klince"

Uz spomenute filmove, očekuje nas i niz drugih atraktivnih naslova poput filma "Pas koji je voleo vozove" Gorana Paskaljevića, "Nacionalna klasa" Gorana Markovića s Draganom Nikolićem u ulozi vozača Floyda, kontroverzna "Lepota poroka" Živka Nikolića s Mirom Furlan, nekoć popularni film o maloljetnim delikventima "Specijalno vaspitanje" sa Slavkom Štimcem, te nekoliko zanimljivih ratnih filmova kao što su "Uzavreli grad" Veljka Bulajića i "Igmanski marš" Zdravka Šotre.

Svima onima koji još u svom kabelskom sustavu nemaju Klasik TV, preostaje tek tužno uzdahnuti i reći: "I tata bi sine!", odnosno kontaktirati svoga kabelskoga ili IPTV operatera i zatražiti Klasik TV!

Kontakti se mogu naći i na www.klasiktv.com

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    aya aya @ 18.2.2011. 19:49

    Pa Srbi su oduvijek imali bolje i filmove i glumce (kako filmske, tako i kazališne)...čast hrvatskim izuzecima!Dovoljno je samo spomenuti Šijana, dalje da ne nabrajam...

    P.S. Jel ' netko gledao njegovu "Tajnu manastirske rakije"?

  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 18.2.2011. 16:59

    Ovaj tv-kanal može eventualno biti uspješan u osnovnim paketima, kad bi bio dodatni paket kao recimo HBO ne vjerujem da bi se netko odlučio za njega.

    Uostalom zar bi netko uzeo Max-tv, bnet ili koji god već paket, samo zbog ovog kanala ?  

    Najmanje hrvatskog filma ima na ovom tv kanalu, dok s druge strane obiluje srpskim. . 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala