Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Senke nad Balkanom od 7. svibnja na Klasik TV-u!
Hit seriju "Senke nad Balkanom" pratite od 7. svibnja, svake subote i nedjelje u 21:00h na Klasik TV-u

"Senke nad Balkanom" od 7. svibnja na Klasik TV-u!


Serija koja je osvojila domaću publiku, ali i svjetski streaming servis Amazon, dolazi na Klasik TV!
Od 7.5. gledatelji Klasika mogu uživati u prvoj sezoni ove hit serije!

Ovog proljeća donosimo vam pravu poslasticu u obliku serije Senke nad Balkanom - poznatog producenta i redatelja Dragana Bjelogrlića (Toma, Južni vjetar, Vratiće se rode, Montevideo, Lepa sela lepo gore..).

Radnja serije smještena je u Beogradu, u burnom periodu s kraja dvadesetih godina prošlog stoljeća, a prožeta je povijesnim činjenicama i fikcijom.

Balkan kao prostor u kojem se sukobljavaju visoka politika, lokalni interesi, kapitalni kriminal ambijent je u kojem je smještena radnja serije. Dragan Bjelogrlić nam donosi "postmodernu balkanskog televizijskog prostora" kroz atmosferske kadrove, neočekivane obrate i dobro osmišljene likove.

Pored Bjelogrlića koji u seriji igra glavnu ulogu, u seriji Senke nad Balkanu gledamo i Andriju Kuzmanovića, Gordana Kičića, Žarka Lauševića, Mariju Bergam, ali i međunarodnu postavu koju čine slavni ruski glumci Aleksandar Galibin i Andrej Zibrov, kao i publici dobro poznati Goran Bogdan, Bojan Navojec, Toni Mihajlovski i Petar Arsovski.

Scenarij za ovu seriju su, prema filmskoj priči Stevana Koprivice, napisali Danica Pajović, Dejan Stojiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić, dok glazbu potpisuje Magnifiko.

Zanimljivo je kako je upravo serija Senke nad Balkanom, prva iz domaće produkcije koju je u svoju ponudu uvrstio globalni streaming servis - Amazon, ujedno je i nagrađena Zlatnom antenom za najbolju seriju 2017. godine na 8. Festivalu domaćih igranih serija u Srbiji.

Hit seriju Senke nad Balkanom pratite od 7. svibnja, svake subote i nedjelje u 21:00h.

Osim zanimljivog svibnja uz Senke nad Balkanom, u lipnju spremamo još iznenađenja - stiže nam serija koja slovi za jednu od najboljih serija 2000-tih - Vratit će se rode te kultni film koji je svojedobno bio i srpski kandidat za Oscara - Lepa sela lepo gore.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala