Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šest bizarnih činjenica o vjenčanju princa Williama i Kate
Ne, nije riječ o tek pronađenim pikanterijama iz njihovih života, no vjenčanje zasigurno neće biti dosadno

Šest bizarnih činjenica o vjenčanju princa Williama i Kate

Foto: YouTube

Za nešto manje od tri mjeseca, Princ William oženit će se Kate Middleton u Westminster Abbeyju u Londonu. Kraljevsko vjenčanje pobudilo je veliko uzbuđenje među Britancima, ali i prekomorskom anglofilskom braćom. No i najrevnijim obožavateljima kraljevskog para, možda je promaklo šest prilično začudnih činjenica o travanjskom mega vjenčanju.

1. Kako kraljica šalje pozivnice za vjenčanje? Faksom! Navodno je to protokolarni način pozivanja na kraljevska vjenčanja među evropskom aristokracijom. Čini se kao da kraljevska palača ne ide u korak s razvojem tehnike, iako su zaruke objavljene i na Twitteru te kraljica Elizabeta II. ima i Facebook i Flickr stranicu.

2. Britanija ima manjak dvojnika princa Williama, pa ako nalikujete budućem kralju Engleske, bilo bi pametno da bukirate let za London. Agencije su suočene sa nedostatnim brojem ljudi koji nalikuju na Williama za korporativne zabave, TV reklame i PR događanja.

3. Naravno, tu je i film o Kate i Williamu. No, nedostatak Williamovih dvojnika nije spriječio TV kuću Lifetime da krene u produkciju filma o mladom budućem kraljevskom bračnom paru. Film će se bazirati na devetogodišnjoj vezi između Williama i Kate, a princa bi trebao igrati nepoznati glumac Nico Evers Swindell.

4. Set plišanih japanskih zečeva, također su na putu. Japanska linija za igračke Sylvanian Families dizajnirala je plišane zečeve, koji bi se trebali u prodaji naći negdje oko datuma vjenčanja. Dali su im imena William Balmoral i Catherine Chocolate, a čak je i nadbiskup kanterburški, koji će obaviti vjenčanje, predstavljen u obliku dabra.


5. Vjenčanje možete proslaviti prigodnim kondomom. Zaboravite šalice, majice, ručnike, jedan jedini artikl koji će biti obvezan tih dana, bit će kondom sa likom Kate i Williama. Nazvani Crown Jewels (kraljevski dragulji) kondomi, proizvođač poručuje - "Kombinirajući snagu princa sa savitljivom osjetljivošću njegove buduće princeze, Crown Jewel kondomi obećavaju kraljevski užitak."

6. Obožavatelji kraljevskog vjenčanja iz Njemačke. Entuzijazam koji Amerikanci pokazuju prema kraljevskom vjenčanju nije ništa prema onom koji pokazuju Nijemci. Ne samo da Nijemci kupuju više avio-karata za vjenčanje od bilokoje druge evropske države, već su agencije za putovanja napravile specijalne ture za 'ekstatične Nijemice koje su ostale neutješne kraljevskim zarukama'.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    mocca mocca @ 31.1.2011. 16:32

     

    http://www.tmz.com/2011/01/30/prince-william-kate-middleton-royal-wedding-condoms/

  • #1
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 30.1.2011. 22:45

    kondomi obećavaju kraljevski užitak."Crown Jewel"Kombinirajući snagu princa sa savitljivom osjetljivošću njegove buduće princeze,

    hahahahaha ma legendarno!!!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala