Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gledanost Dnevnika porasla u novom Šprajcovom ruhu!
Središnja informativna emisija HTV-a bila je najgledanija u ponedjeljak, Dnevnik je pratilo 724.000 ljudi

Gledanost Dnevnika porasla u novom Šprajcovom ruhu!

Unatoč glasnima kako je gledanost središnje informativne emisije znatno pala, to sigurno nije bio slučaj u ponedjeljak 17. siječnja. Središnji Dnevnik HTV-a koji je uredio i vodio popularni Zoran Šprajc, prije svega poznat sa svojim duhovitim i sarkastično-dvosmislenim komentarima, dosegao je gledanost od čak 17,4 posto ukupne populacije, točnije bio je najgledanija informativna emisija.



Kako su priopćili iz HTV-ove službe za odnose s javnošću, Dnevnik je u ponedjeljak pratilo 724.000 ljudi. Isto tako, osvrnuli su se i na iznimno veliku gledanost od petka, koju je pratio približno jednak broj ljudi, iz čega se svakako može zaključiti kako se središnja informativna emisija polako, ali sigurno vraća u svoju nezavidnu poziciju, piše Večernji list. Kao razlog povećane gledanosti navodi se i očigledno dobra prihvaćenost novih lica Dnevnika, Sandre Križanec i Gorana Brozovića i to naravno pod uredničkom palicom Zorana Šprajca.



- Prvi tjedan u osvježenom ruhu svakako još nije dovoljan da bi se izvlačili dalekosežni zaključci, ali veseli me što smo za početak uspjeli zaustaviti i preokrenuti negativan trend koji je vladao godinama. Povratak sigurno neće biti ni brz ni lak, ali ohrabruje da su gledatelji počeli prepoznavati napore da Dnevnik iz dana u dan bude sve bolji i bolji. Jer oni za svoj novac doista zaslužuju najbolje - komentirao je Zoran Šprajc.

 

L.M./MojTV

Izvor: Vecernji.hr
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala